Συνεχίζονται τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου

Πέμ, 28/03/2024 - 18:21

Τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Α και Β συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο με τους αγώνες των play off και play out.

Την Κυριακή για την 4η αγωνιστική των play off της Α κατηγορίας στο δημοτικό στάδιο της Χίου η Θύελλα θα αντιμετωπίσει τον Πύργο και στον Δαφνώνα η Δάφνη θα παίξει με τον Ποσειδώνα. Ο Ηρακλής έχει ρεπό.Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 5.

Για την 2η αγωνιστική των play out της Α κατηγορίας το Σάββατο στις 4.30 στα Νένητα ο Κανάρης θα παίξει με τον Ολυμπιακό Χίου/Κλασικό και την ίδια μέρα και ώρα στον Άγιο Γεώργιο Συκούση ο Ατρόμητος με τον Βαρβασιακό. Η Μικρασιατική έχει ρεπό. 

Για  την 2η αγωνιστική των play off της Β κατηγορίας το Σάββατο στις 4.30 στο Φαφαλίειο στάδιο ο Βροντάδος θα αντιμετωπίσει την Καλαμωτή και την Κυριακή στις 1 στον Βροντάδο ο Λαίλαπας τον Όμηρο. Ο Πανοινούσιος έχει ρεπό. 

Τέλος για την 2η αγωνιστική των play out της Β κατηγορίας την Κυριακή στις 1 στα Θυμιανά ο Άτλας θα παίξει με την Φάρκαινα και την ίδια ώρα στο γήπεδο Σέντα η Ένωση Λαγκάδας Συκιάδας με τον Λέοντα. 

Για την 2η αγωνιστική των play out του βορείου ομίλου της Superleague 2, ο Αιολικός το Σάββατο στις 4 το μεσημέρι θα παίξει στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ Β. 

 

Σχετικά Άρθρα