Χίος, Πέμπτη 9 Απριλίου

Τελευταίο αντίο στον Αδαμάντιο το απόγευμα

ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 4 μ.μ. ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΚΕΒ
Τρί, 05/11/2019 - 11:52
Τελευταίο αντίο σήμερα στον Αδαμάντιο Μαντή

Σήμερα (5/11/19) στις 4 το απόγευμα, στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου, κηδεύεται ο αδικοχαμένος 21 έτους πολίστας και τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου, Αδαμάντιος Μαντής, που τα ξημερώματα της Κυριακής σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

«Ο αδικοχαμένος Αδαμάντιος, ήταν διαμάντι ως χαρακτήρας, ήθος και αθλητική αξία. Η συντριβή και λύπη, για τον αδόκητο χαμό του, είναι το ελάχιστο που μπορώ να εκφράσω. Κουράγιο στη μητέρα του, στους οικείους του. Αδαμάντιε, η μνήμη σου θα μείνει άσβεστη», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Για τον πρόωρο χαμό του ψήφισμα εξέδωσε και η ΠΕΚΕΒ στο οποίο αναφέρει τα εξής:

«Στον Βροντάδο σήμερα, ημέρα Κυριακή 03/11/2019  και  ώρα 21:00  συνήλθαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΚΕΒ σε έκτακτη συνεδρίαση, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου αυτής κ. Μαρίας Καστάνια για το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του

                                                ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΜΑΝΤΗ

Αφού διαπιστώθηκε η νόμιμη απαρτία με την παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ.  η συνεδρίαση  άρχισε:

Η Πρόεδρος με καταφανή συγκίνηση αναγγέλλει  στα μέλη το θάνατο του

ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΜΑΝΤΗ

ενός αθλητή που παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει γράψει ιστορία στην Ελληνική υδατοσφαίριση.

Με το ίδιο πνεύμα μιλούν και τα άλλα μέλη του Δ.Σ τα οποία ομόφωνα αποφασίζουν και

ΨΗΦΙΖΟΥΝ

  1. Στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, να παραμείνει κενό το σκουφάκι με το νούμερο ένα (1) , αφιερωμένο στη μνήμη του.
  2. Να εκφραστούν  στην οικογένειά του τα συλλυπητήρια της Προέδρου και του Δ.Σ της ΠΕΚΕΒ.
  3. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον χιακό Τύπο.

Στη συνέχεια λύεται η συνεδρίαση και το παρόν υπογράφεται:

Για το Δ.Σ. της Π.Ε.Κ.Ε.Β.

   Η Πρόεδρος                                                                                Ο  Γ. Γραμματέας

Μαρία Καστάνια                                                                            Ιωάννης Μεννής

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΚΕΒ

Η. Αναστασάκη, Μ. Λαμπρινάκης, Δ. Κοράκη, Α. Ζαννίκου, Σπ .Καλαγκιάς, Ι. Καρούσης, Α. Μουντές, Π. Κοινάρη, Θ. Μαθιούδη, Α. Σαββάκη, Ε. Γκαρμάτη, Θ. Γλύκας, Μ. Φαφαλιού.»

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 06/04/2020 - 16:52

Μετά την έγκριση της διακήρυξης προ 10ημέρου του έργου κελύφωσης – ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου και συντήρησης των ξενώνων του, είναι θέμα χρόνου πλέον η δημοπράτηση και του 2ου σημαντικού έργου στο «Ιωνικό» μετά την αντικατάσταση των τεντών.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στην «Α» ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δ. Χίου, Γιάννης Μανάρας, το επόμενο διάστημα θα τεθεί στην οικονομική επιτροπή του δήμου η λήψη απόφασης για τη δημοπράτηση.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο είναι της τάξεως του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ όσον αφορά τις τέντες στις δύο πισίνες, έργο που ήδη έχει δημοπρατηθεί, στις 30 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών από τους υποψήφιους αναδόχους.

Παράλληλα τόνισε ότι το αμέσως επόμενο έργο στο κολυμβητήριο που θα πάρει σειρά είναι η αναβάθμιση του μηχανοστασίου για το οποίο συντάσσεται μελέτη με εκτιμώμενο κόστος έργου τα  800.000 ευρώ.

Τέλος, ο κος Μανάρας ανέφερε ότι αξιοποιώντας το διάστημα αυτό που οι αθλητικές δομές είναι κλειστές στους χώρους τόσο του κολυμβητηρίου όσο και στα Κλειστά Γυμναστήρια Χίου, Καμποχώρων και Λιβαδίων, γίνονται εργασίες συντήρησης.

sta_skaria_i_dimopratisi_gia_tin_energeiaki_anavathmisi_toy_kolymvitirioy_syntirisi_xenonon