Χίος, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου

Τελευταίο αντίο στον Αδαμάντιο το απόγευμα

ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 4 μ.μ. ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΚΕΒ
Τρί, 05/11/2019 - 11:52
Τελευταίο αντίο σήμερα στον Αδαμάντιο Μαντή

Σήμερα (5/11/19) στις 4 το απόγευμα, στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου, κηδεύεται ο αδικοχαμένος 21 έτους πολίστας και τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου, Αδαμάντιος Μαντής, που τα ξημερώματα της Κυριακής σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

«Ο αδικοχαμένος Αδαμάντιος, ήταν διαμάντι ως χαρακτήρας, ήθος και αθλητική αξία. Η συντριβή και λύπη, για τον αδόκητο χαμό του, είναι το ελάχιστο που μπορώ να εκφράσω. Κουράγιο στη μητέρα του, στους οικείους του. Αδαμάντιε, η μνήμη σου θα μείνει άσβεστη», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Για τον πρόωρο χαμό του ψήφισμα εξέδωσε και η ΠΕΚΕΒ στο οποίο αναφέρει τα εξής:

«Στον Βροντάδο σήμερα, ημέρα Κυριακή 03/11/2019  και  ώρα 21:00  συνήλθαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΚΕΒ σε έκτακτη συνεδρίαση, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου αυτής κ. Μαρίας Καστάνια για το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του

                                                ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΜΑΝΤΗ

Αφού διαπιστώθηκε η νόμιμη απαρτία με την παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ.  η συνεδρίαση  άρχισε:

Η Πρόεδρος με καταφανή συγκίνηση αναγγέλλει  στα μέλη το θάνατο του

ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΜΑΝΤΗ

ενός αθλητή που παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει γράψει ιστορία στην Ελληνική υδατοσφαίριση.

Με το ίδιο πνεύμα μιλούν και τα άλλα μέλη του Δ.Σ τα οποία ομόφωνα αποφασίζουν και

ΨΗΦΙΖΟΥΝ

  1. Στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, να παραμείνει κενό το σκουφάκι με το νούμερο ένα (1) , αφιερωμένο στη μνήμη του.
  2. Να εκφραστούν  στην οικογένειά του τα συλλυπητήρια της Προέδρου και του Δ.Σ της ΠΕΚΕΒ.
  3. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον χιακό Τύπο.

Στη συνέχεια λύεται η συνεδρίαση και το παρόν υπογράφεται:

Για το Δ.Σ. της Π.Ε.Κ.Ε.Β.

   Η Πρόεδρος                                                                                Ο  Γ. Γραμματέας

Μαρία Καστάνια                                                                            Ιωάννης Μεννής

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΚΕΒ

Η. Αναστασάκη, Μ. Λαμπρινάκης, Δ. Κοράκη, Α. Ζαννίκου, Σπ .Καλαγκιάς, Ι. Καρούσης, Α. Μουντές, Π. Κοινάρη, Θ. Μαθιούδη, Α. Σαββάκη, Ε. Γκαρμάτη, Θ. Γλύκας, Μ. Φαφαλιού.»

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 10/12/2019 - 16:26
Προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αγωνιστικής ομάδας optimist για το περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, η ομάδα του Ναυτικού ομίλου Χίου πήρε μέρος σε δύο διασυλλογικές διοργανώσεις.

  • Στο Παλαιό Φάληρο στις 15 -17 Νοεμβρίου 2019 Κύπελλο Σαρικαβάζη που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Κωνσταντίνος Μαρτούλας, Γιώργος Βατάκης, Σοφία Αυγουστίδη, Λυδία Ζούμα, Αντώνης Φεγγουδάκης, Στέφανος Ψαρρός, Θεανώ Αναστασίου, Γιάννης Παπάς και Σταματίνα Παπά. Την ομάδα συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia και ο έφορος Ιστιοπλοΐας Γιώργος Ζούμας.
  • Στο κύπελλο Χιόνων 7- 8 Δεκεμβρίου 2019 που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Γιάννης Παπάς, Σταματίνα Παπά, Αντώνης Φεγγουδάκης και Θεανώ Αναστασίου. Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia. Η αποστολή έγινε σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Blue Star Ferries για την έκπτωση στα εισιτήρια για τη μεταφορά των αθλητών και των σκαφών. Επίσης και το Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων για την άψογη συνεργασία στην κοινή αποστολή των δύο ομίλων.

Προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ