«Θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες που χρειάζονται στα γήπεδα»

Ανακοίνωση του συνδυασμού "Συνεργασία ΜΟΝΟ για το ποδόσφαιρο" με επικεφαλής τον Στέλιο Βασιλάκη
Παρ, 07/05/2021 - 17:00

«Παρακολουθούμε τελευταία το έντονο ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα κάποιων δημοτικών συμβούλων  της πλειοψηφίας για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις των ομάδων, για κάτι που θα έπρεπε να είχαν μεριμνήσει εδώ και πολύ καιρό όπως υποχρεούνται, δεδομένου ότι με την ανενεργή αθλητική χρονιά που είχαμε  θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες που χρειάζονται τα γήπεδα των ομάδων μας» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο συνδυασμός "Συνεργασία ΜΟΝΟ για το ποδόσφαιρο" και συνεχίζει: 

«Υπάρχουν γήπεδα που δεν είναι καν λειτουργικά, υπήρξε μια  μακροχρόνια αδράνεια που τον τελευταίο μήνα μετατράπηκε σε μια πυρετώδη κινητοποίηση κι έναν ορυμαγδό εξαγγελιών από τη δημοτική αρχή και μάλιστα άμεσα συνδεδεμένα με την προώθηση συγκεκριμένου συνδυασμού. 

Παρόλα αυτά  θεωρούμε ότι ποτέ δεν είναι αργά... αρκεί να μην μείνουν απλά προεκλογικές υποσχέσεις... Στηλιτεύουμε το γεγονός ότι οι άνωθεν υποχρεώσεις του Δήμου αποτελούν μοχλό πίεσης προς τα αθλητικά μας σωματεία, με μοναδικό σκοπό την προώθηση των συμφερόντων συνδυασμού που απαρτίζεται από οικεία πρόσωπα της παράταξης του Δημάρχου και μέλη αυτής, κι οι οποίοι δεν περιορίζονται μόνο σε αυτές τις εξαγγελίες, αλλά κι σε υποσχέσεις προσωπικού χαρακτήρα που δεν συνάδουν με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. 

Καλούμε τον Δήμαρχο να δεσμευτεί δημόσια για τις υποσχέσεις του για τα γήπεδα αλλά και την οικονομική ενίσχυση που έχει υποσχεθεί εδώ και πολύ καιρό για τις ομάδες, αποσυνδέοντας αυτές τις υποσχέσεις από την επικείμενη εκλογική  αναμέτρηση κι όπως τις δρομολογήσει αμέσως μετά τις εκλογές της ΕΠΣ ΧΙΟΥ με οποιοδήποτε συνδυασμό και αν επικρατήσει στις εκλογές!

Επίσης καλούμε τον κ. Νικολαΐδη κι τους συνεργάτες του να αναλώσουμε το χρόνο μας σε δημόσια ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον του χιακού ποδοσφαίρου, παρά να τον αναλώνουν σε συναντήσεις με στελέχη της δημοτικής αρχής για δρομολόγηση έργων αρμοδιότητας του Δήμου Χίου, προς αποκλειστική εξυπηρέτηση του συνδυασμού τους. 

Υπενθυμίζουμε απλά ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου και όχι σε προεκλογική περίοδο δημοτικών εκλογών».

 

Σχετικά Άρθρα