Τις μετακινήσεις της Ομάδας του ΝΟΧ θα αναλάβει να στηρίξει ο Δήμος Χίου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕ Η ΔΗΜ.ΑΡΧΗ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 25/08/2020 - 13:41

Κάλεσμα σε επιφανείς Χιώτες αλλά και όλους τους πολίτες του νησιού να στηρίξουν οικονομικά τον Ναυτικό Όμιλο Χίου, απεύθυνε ο δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον πρόεδρο του ΝΟΧ Δημήτρη Σκαπινάκη.

Ο Σταμάτης Κάρμαντζης τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα βοηθήσει με σύννομο τρόπο κυρίως τις μετακινήσεις της Ομάδας του ΝΟΧ, συμπληρώνοντας παράλληλα ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Θα βάλουμε πλάτη και θα στηρίξουμε τον ΝΟΧ σεβόμενοι την ιστορία του και αναγνωρίζοντας την μεγάλη πορεία του, αλλά αυτό δεν μπορούμε να το  κάνουμε για πάντα», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου, συμπληρώνοντας ότι «στόχος της δημοτικής αρχής είναι η στήριξη ισομερώς των ομάδων και των αθλητικών σωματείων της Χίου με μια ιδιαίτερη μεταχείριση σε ομάδες εθνικού πρωταθλήματος».

Στο ίδιο πλαίσιο και οι δηλώσεις το αντιδημάρχου Οικονομικών Χάρη Μπουρνιά, που κάλεσε με την σειρά του τους πολίτες να στηρίξουν τον ΝΟΧ.

Ο πρόεδρος του ΝΟΧ Δημήτρης Σκαπινάκης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Χίου, τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και τον πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου Κυριάκο Ζωάνο για το ενδιαφέρον τους τονίζοντας ότι είναι «σημαντικό για την ομάδα να ξέρει ότι έχει την στήριξη τους».

 

 

tha_stirixoyme_oikonomika_tis_metakiniseis_tis_omadas_toy_noh

Σχετικά Άρθρα