Τον περσινό τίτλο του υπερασπίζεται την Κυριακή ο Χριστόφορος Μερούσης

ΣΤΟΝ 32ο ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΟΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
Παρ, 07/11/2014 - 09:21

Με στόχο να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία αγωνίζεται την Κυριακή στον Διεθνή Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο Χριστόφορος Μερούσης.

Ο χιώτης πρωταθλητής του Φ.Ο. Βροντάδου είχε πάρει πέρσι την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που πραγματοποιείται παράλληλα με τον Διεθνή Μαραθώνιο, ο οποίος εξελίσσεται στην κλασική διαδρομή με εκκίνηση από τον Μαραθώνα και τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

«Χαίρομαι που είμαι υγιής και μετέχω σε μια εκκίνηση του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας», ανέφερε ο Χριστόφορος Μερούσης χθες, κατά τη διάρκεια της επίσημης συνέντευξης Τύπου.

Συμπλήρωσε ότι: «Πριν από λίγες μέρες γεννήθηκε το πρώτο μου παιδί, ο γιος μου, και θα ήθελα τον αγώνα μου, με όποιο αποτέλεσμα και να έρθει, να τον αφιερώσω σε ‘κείνον. Φέτος θα είμαι και μέλος της ομάδας της Εθνικής Τράπεζας, τους οποίους ευχαριστώ θερμά. Ο αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι ένα κόσμημα που προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της Ελλάδος, οφείλουμε να προσπαθούμε συνεχώς να αναβαθμίζεται και να φέρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όποιο και να είναι αυτό».

Σχετικά Άρθρα