Χίος, Δευτέρα 17 Ιουνίου

Τρία Κύπελλα ο Ν.Ο. Χίου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Αιγαίου-Κρήτης

ΠΗΡΕ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ!
Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 26/03/2018 - 10:52
Στη 2η θέση η Γαβριέλα Χρουνεβέχεν στη γενική κατάταξη όπτιμιστ

Τη 2η θέση στη γενική κατάταξη του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Νησιών Αιγαίου-Κρήτης για τα σκάφη τύπου Όπτιμιστ και Λέιζερ, που έγινε στην Άνδρο, κατέκτησε ο Ν.Ο. Χίου.

Ο χιώτικος σύλλογος συγκέντρωσε 14 βαθμούς έναντι 20 που πήρε ο Ν.Ο. Γαζίου Κρήτης που κυριάρχησε, ενώ στην 3η θέση ήταν ο Ν.Ο. Άνδρου με 10 βαθμούς.

Σε ατομικό επίπεδο η Γαβριέλα Χρουνεβέχεν πήρε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη όπτιμιστ και επίσης τη 2η θέση στην κατηγορία κοριτσιών. Ο Μιχάλης Μακκάς ήταν στην 3η θέση στα αγόρια και 7ος στη γενική κατάταξη. Ο Ν.Ο. Χίου κατέκτησε τρία κύπελλα στη διοργάνωση, ενώ κύπελλο απονεμήθηκε και στον αθλητή του Γιώργο Τομάζο, που ήταν ο μικρότερος αθλητής στα σκάφη τύπου Λέιζερ.

Στη 2η θέση της γενικής κατάταξης του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Νησιών Αιγαίου-Κρήτης ο ΝΟΧ

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 16/06/2019 - 22:47

Με εκκίνηση στα Λημνιά της Βολισσού, τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών και ψυχή τους Ποδηλάτες Χίου, άλλο ένα… Μαστίχαθλον περνάει στην ιστορία.

Εκτός του αθλητικού μέρους σαν γεγονός αναζωογόνησε την Αμανή, που συμπάσχει αλλά σε χειρότερο βαθμό από το υπόλοιπο νησί λόγω της παρατεταμένης… ξηρασίας της τουριστικής περιόδου.