Χίος, Παρασκευή 10 Απριλίου

Βραβεύσεις στην πίτα του ΝΟΧ

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 24/02/2020 - 06:56

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του πολυχώρου "Βυρσοδεψείο" πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου η εκδήλωση της κοπής της πίτας του Ναυτικού Ομίλου Χίου. Αθλητές, προπονητές, γονείς, αλλά και φίλοι του ΝΟΧ παρευρέθηκαν στην εκδήλωση όπου βραβεύτηκαν οι αθλητές του Ομίλου που διέπρεψαν την αγωνιστική περίοδο 2018-19 στην υδατοσφαίριση, στην κολύμβηση και στην Ιστιοπλοΐα. Αναλυτικά οι βραβεύσεις:

 

Υδατοσφαίριση

-Μόκκας Κων/νος για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

-Καρακούρος Μιχαήλ για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

-Γκίλλας Νικόλαος για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

-Αμπαζής Ματθαίος για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Παίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

-Σφηκάκης Αντώνιος για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Παίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

-Ομάδα Υδατοσφαίρισης Εφήβων: Για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων την αγωνιστική περίοδο 2019

Καρακούρος Ιωάννης, Βούμβας Πέτρος, Γκιάλης Μιχαήλ, Φραγκιαδούλης Αργύρης, Μόκκας Κωνσταντινός, Γδύσης Αθανάσιος, Λαγκώνας Νικόλαος, Καρακούρος Μιχαήλ, Γκίλλας Νικόλαος, Σφηκάκης Αντώνιος, Αμπαζής Ματθαίος, Γιαννάς Στέφανος, Παπαγεωργάκης Δημήτριος, Αλάτσης Παναγιώτης, Σπανογιάννης Κων/νος, Φιστές Κων/νος, Νεαμονίτης Γιώργος

 

Κολύμβηση

-Μεννής – Μαστρομιχαλάκης Σταμάτης για την κατάκτηση της 3ης θέσης στα 50μ διπλού πέδιλου στους  Πανελλήνιους Αγώνες 2019

-Κατσή Ελευθερία για την κατάκτηση της 3ης θέσης στα 50μ διπλού πέδιλου κοριτσιών στους  Πανελλήνιους Αγώνες 2019

-Κουτσουράδης Παντελής  για την κατάκτηση της 3ης θέσης στα 50μ διπλού πέδιλου παμπαίδων στους  Πανελλήνιους Αγώνες 2019

-Αργυρούδης Γεώργιος  για την κατάκτηση της 6ης θέσης στα 50μ διπλού πέδιλου παμπαίδων στους  Πανελλήνιους Αγώνες 2019

 

Ιστιοπλοΐα

-Θεοφάνης Ζήσης για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Optimist 2019 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

-Αναδιώτης Κωνσταντίνος για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων LASER 4,7 και την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων LASER RADIAL

 

Επίσης τιμήθηκαν για τη συνέπεια και προσπάθεια τους στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας αθλητές από κάθε τμήμα του ΝΟΧ: Σφηκάκης Αντώνιος (υδατοσφαίριση), Βάκκας Παναγιώτης (κολύμβηση), Βατάκης Γεώργιος (Ιστιοπλοΐα). Τέλος βραβεύτηκαν όλοι οι αριστούχοι όσον αφορά τις σχολικές επιδόσεις τους, αθλητές του Ν.Ο. Χίου.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Χϊου Παντελής Μπουγδάνος, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Νίκος Νύκτας και Παντελής Βρουλής, οι αντιδήμαρχοι Χίου Χαράλαμπος Μπουρνιάς και Ιωάννης Ξενάκης, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Χίου Ιωάννης Μανάρας, ο πρόεδρος του διαδημοτικού λιμενικού ταμείου Χίου Κυριάκος Ζωάνος, η εκπρόσωπος του Βουλευτή ΝΔ Χίου Εύα Καλκούνη, ο πρώην δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Βουρνούς, ο υποδιοικητής της 96 ΑΔΤΕ Παναγιώτης Ζήσης, ο υποδιοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χίου Σταύρος Καπελαρίδης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών πατήρ Ιωάννης Τσιμούνης και ο πρόεδρος της ένωσης ομογενών Παντελής Μπουρνιάς.

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Χίου τόνισε ότι ο Ναυτικός Όμιλος Χίου είναι το μεγαλύτερο Ναυταθλητικό Σωματείο του νησιού με πολλές πανελλήνιες διακρίσεις και έκανε αναφορά στις ναυταθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο αλλά και σε αυτές που θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας το ερχόμενο διάστημα με την στήριξη της περιφέρειας βορείου Αιγαίου. Ο αντιπεριφερειάρχης υγείας Παντελής Βρουλής τόνισε ότι η εκπροσώπηση της Χίου στην Ελλάδα είναι ο Ναυτικός Όμιλος Χίου, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Νίκος Νύκτας ανέφερε ότι ο ΝΟ Χίου αποτελεί την καρδιά του Χιώτικου λαού και του Χιώτικου αθλητισμού. Ο αντιδήμαρχος Χίου Χαράλαμπος Μπουρνιάς τόνισε ότι ο ΝΟΧ είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο και ότι πρέπει να έρθουν ακόμα περισσότερα παιδιά για να πλαισιώσουν τα τμήματα του ΝΟΧ έτσι ώστε η Χίος να πάρει στο ναυταθλητισμό τη θέση που της αξίζει. Τέλος ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου τόνισε ότι ο Ναυτικός Όμιλος Χίου είναι ένα από τα ιστορικά σωματεία του νησιού μας και θα στηρίξει το έργο της διοίκησης.

Κωστής Αναγνώστου

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 06/04/2020 - 16:52

Μετά την έγκριση της διακήρυξης προ 10ημέρου του έργου κελύφωσης – ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου και συντήρησης των ξενώνων του, είναι θέμα χρόνου πλέον η δημοπράτηση και του 2ου σημαντικού έργου στο «Ιωνικό» μετά την αντικατάσταση των τεντών.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στην «Α» ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δ. Χίου, Γιάννης Μανάρας, το επόμενο διάστημα θα τεθεί στην οικονομική επιτροπή του δήμου η λήψη απόφασης για τη δημοπράτηση.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο είναι της τάξεως του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ όσον αφορά τις τέντες στις δύο πισίνες, έργο που ήδη έχει δημοπρατηθεί, στις 30 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών από τους υποψήφιους αναδόχους.

Παράλληλα τόνισε ότι το αμέσως επόμενο έργο στο κολυμβητήριο που θα πάρει σειρά είναι η αναβάθμιση του μηχανοστασίου για το οποίο συντάσσεται μελέτη με εκτιμώμενο κόστος έργου τα  800.000 ευρώ.

Τέλος, ο κος Μανάρας ανέφερε ότι αξιοποιώντας το διάστημα αυτό που οι αθλητικές δομές είναι κλειστές στους χώρους τόσο του κολυμβητηρίου όσο και στα Κλειστά Γυμναστήρια Χίου, Καμποχώρων και Λιβαδίων, γίνονται εργασίες συντήρησης.

sta_skaria_i_dimopratisi_gia_tin_energeiaki_anavathmisi_toy_kolymvitirioy_syntirisi_xenonon