Χίος, Πέμπτη 9 Απριλίου

Ξεκινά στο Ιωνικό Κολυμβητήριο το final-4

Παρ, 28/02/2020 - 15:54

Στο Χίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο το 21ο Final-4 του Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης των Ανδρών στο Ιωνικό κολυμβητήριο.

Για την μεγάλη ναυταθλητική ιστορία της Χίου, μίλησαν σε συνέντευξη τύπου οι διοργανωτές, καλώντας τον κόσμο στο Ιωνικό Κολυμβητήριο.

Στο πλευρό της μεγάλης αυτής διοργάνωσης Περιφέρεια και Δήμος με τον αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνο και τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ του Δήμου Χίου Γιάννη Μανάρα να καλωσορίζουν αθλητές και παράγοντες στη Χίο.

Στο final-4 συμμετέχουν οι ομάδες υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, Απόλλων Σμύρνης, Εθνικός Πειραιώς και ΓΣ Περιστερίου.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 06/04/2020 - 16:52

Μετά την έγκριση της διακήρυξης προ 10ημέρου του έργου κελύφωσης – ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου και συντήρησης των ξενώνων του, είναι θέμα χρόνου πλέον η δημοπράτηση και του 2ου σημαντικού έργου στο «Ιωνικό» μετά την αντικατάσταση των τεντών.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στην «Α» ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δ. Χίου, Γιάννης Μανάρας, το επόμενο διάστημα θα τεθεί στην οικονομική επιτροπή του δήμου η λήψη απόφασης για τη δημοπράτηση.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο είναι της τάξεως του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ όσον αφορά τις τέντες στις δύο πισίνες, έργο που ήδη έχει δημοπρατηθεί, στις 30 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών από τους υποψήφιους αναδόχους.

Παράλληλα τόνισε ότι το αμέσως επόμενο έργο στο κολυμβητήριο που θα πάρει σειρά είναι η αναβάθμιση του μηχανοστασίου για το οποίο συντάσσεται μελέτη με εκτιμώμενο κόστος έργου τα  800.000 ευρώ.

Τέλος, ο κος Μανάρας ανέφερε ότι αξιοποιώντας το διάστημα αυτό που οι αθλητικές δομές είναι κλειστές στους χώρους τόσο του κολυμβητηρίου όσο και στα Κλειστά Γυμναστήρια Χίου, Καμποχώρων και Λιβαδίων, γίνονται εργασίες συντήρησης.

sta_skaria_i_dimopratisi_gia_tin_energeiaki_anavathmisi_toy_kolymvitirioy_syntirisi_xenonon