Χίος, Τρίτη 2 Ιουνίου

Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Απόλλωνα ο ΝΟΧ/Astra Airlines

ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΙΩΝΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Η ΧΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 13-8
Δείτε το Βίντεο
Σάβ, 26/10/2019 - 19:07
Ντούλος, Παππάς, Στ. Μιμίδης στον πάγκο του ΝΟΧ/Astra Airlines

Δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των Ανδρών η ομάδα του ΝΟΧ/Astra Airlines και υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα του αντιπάλου του, Απόλλωνα Σμύρνης, από τον οποίο έχασε με 13-8, το Σάββατο (26/10/19) το απόγευμα στο Ιωνικό Κολυμβητήριο. Έτσι η φιλοξενούμενη ομάδα έκανε το 5 στα 5, παραμένοντας, μαζί με τον Ολυμπιακό, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η χιώτικη ομάδα έχασε για μία ακόμη φορά βαθμούς στην έδρα της, στην προσπάθεια που κάνει και φέτος για παραμονή στην Κατηγορία.

Ο ΝΟΧ/Astra Airlines ξεκίνησε καλά και άνοιξε πρώτος το σκορ με σουτ από την περιφέρεια του Κώστα Παππά, όμως η Ελαφρά Ταξιαρχία αφυπνίστηκε γρήγορα, πήρε τα ηνία του αγώνα, κατόρθωσε να πάρει με τα γκολ που σημείωσε μία σημαντική διαφορά αρχικά τεσσάρων και ακολούθως ακόμη και επτά τερμάτων και έσβησε γρήγορα τις όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι να πάρουν κάποιον βαθμό από τον αγώνα.

Στα δύο πρώτα οκτάλεπτα της αναμέτρησης ο ΝΟΧ/Astra Airlines είχε "φιλοδωρηθεί" από τους διαιτητές -Κουρέτα και Δαμιανάκη- με 8 αποβολές από τις 10 συνολικά που του καταλογίστηκαν, έναντι δύο που κέρδισε από τον Απόλλωνα. Η δε ασυνεννοησία των αρχόντων του αγώνα σταμάτησε το παιχνίδι για 6 λεπτά στην 4η περίοδο κι ενώ το σκορ ήταν 7-11 μέχρι να αποφασίσουν πού θα δώσουν την μπάλα!

Το νησιωτικό συγκρότημα χρειάζεται ακόμη δουλειά για να μπορέσει να αποδώσει τα αναμενόμενα εν τούτοις ο τεχνικός του Γιώργος Ντόσκας είναι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει.

Τα 8λεπτα: 1-2, 1-4, 3-4, 3-3.

ΝΟΧ/Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Μαντής, Μιμίδης Σ. 2, Μιμίδης Μ., Μπερτόλης, Παππάς 2, Κουλιεράκης 1, Κανδιόγλου, Σφηκάκης, Μαρουλάς 1, Κουρλιάφτης, Καλαργυρός 1, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ. 1, Γκίλλας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ – Νάσερ, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοσκόφ 3, Μπεριστιάνος 4, Παπαδόπουλος Γ., Καρούντζος 3, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Βιτέλλας 1, Σπηλιόπουλος.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου ο ΝΟΧ/Astra Airlines θα αντιμετωπίσει στο Λαιμό τη Βουλιαγμένη.

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Δευ, 25/05/2020 - 08:03
Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες

Από σήμερα Δευτέρα 25-5-20 οι αθλούμενοι πολίτες θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων  για τους αθλούμενους πολίτες αλλά και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπής της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, επεσήμανε:

«Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται. Μετά από τους αθλητές των εθνικών ομάδων και τους αθλητές των σωματείων έρχεται η σειρά των αθλούμενων πολιτών που θα μπορούν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες. Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη».

Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην ακόλουθη διεύθυνση:https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf,  όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports ) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».

Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες