Δημήτρης Αγκάς: η φωνή των μαστιχοπαραγωγών στο δημοτικό συμβούλιο Χίου

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 02/10/2023 - 18:16
Δημήτρης Αγκάς

Αυτό φιλοδοξεί να είναι αν τιμηθεί με την ψήφο των χιωτών δημοτών, ο Δημήτρης Αγκάς, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου που είναι αυτή τη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Σύμπραξη Δημιουργίας για τη Νέα Χίο», του Σταμάτη Κάρμαντζη.

Σε συνέντευξή του απόψε στις 7.30 μ.μ. στην “Αλήθεια TV”, εξηγεί για ποιους λόγους αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα, όντας ο ίδιος ενεργός μαστιχοπαραγωγός, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

Συμμερίζεται το όραμα του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Χίου, αλλά δηλώνει ότι μέλημά του θα είναι να αναδείξει και να επιλύσει προβλήματα των μαστιχοπαραγωγών, χωρίς να διστάσει, αν χρειαστεί, να συγκρουστεί γι’ αυτά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, αν και πιστεύει ακράδαντα, λόγω της εμπειρίας του στην Ένωση, ότι όλα τα προβλήματα, αν υπάρχει καλή διάθεση και ανοικτοί ορίζοντες, μπορούν με διάλογο να λυθούν.

Βάζει στόχο μάλιστα η νέα δημοτική αρχή να πειστεί να παραχωρήσει στην Ένωση πολλά στρέμματα ανεκμετάλλευτων δημοτικών εκτάσεων που διαθέτει, προκειμένου να ανασχινωθούν και να αξιοποιηθούν παραγωγικά για νέους αγρότες που θα εγκατασταθούν στη νότια Χίο.

Τέλος θεωρεί ως το σημαντικότερο πρόβλημα του νησιού -που και πάλι επηρεάζει τους μαστιχοπαραγωγούς…- το ζήτημα της ποσότητας και της ποιότητας του νερού.

synenteyxi_ypopsifioy_dimotikoy_symvoyloy_hioy_dimitri_agka_-_021023

Σχετικά Άρθρα