Το «ευχαριστώ» του Παντελή Μπουγδάνου

Δευ, 16/10/2023 - 12:42

«Αγαπητοί μου Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος με τον περιφερειακό συνδυασμό "Νέα Δυναμική" Παντελής Γ. Μπουγδάνος, σημειώνοντας:

«Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα για την Περιφερειακή Αρχή του Βορείου Αιγαίου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, από καρδιάς μου και με κάθε τρόπο, για την τιμή που μου κάνατε να με εμπιστευθείτε με την ψήφο σας.

Ιδιαίτερα ήθελα να ευχαριστήσω τον επικεφαλή του συνδυασμού μας «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, για την εμπιστοσύνη και τιμή στο πρόσωπό μου με τη συμμετοχή μου στον κοινό αγώνα για την αλλαγή σελίδας στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Αν και ο συνδυασμός του κ. Αλκιβιάδη Στεφανή στον οποίο συμμετείχα, έλαβε πλέον τη θέση της αντιπολίτευσης μετά τον έντιμο αγώνα που δώσαμε, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι διατηρώ αμείωτη τη συναίσθηση ευθύνης απέναντι σε σας και στα νησιά μας.

Να είσθε σίγουροι ότι με σεβασμό στους θεσμούς και του ρόλου μου ως Περιφερειακού Συμβούλου, με την ίδια αγάπη για τον τόπο μας θα παραμείνω ενεργά και μαχητικά στις επάλξεις.  Θα είμαι πάντα κοντά στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας αναζητώντας λύσεις σύγχρονες και ρεαλιστικές, μακριά από προσωπικά συμφέρονται και με γνώμονα τη διαφάνεια και αξιοκρατία.

Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου που καταδείχθηκε από την ψήφο σας, μου δίνουν τη δύναμη να κατευθυνθώ μαζί σας προς το κοινό μας στόχο, που είναι η ανάπτυξη του τόπου μας, ενώνοντας δυνάμεις.

Συγχαίροντας τους συνυποψηφίους του συνδυασμού μας για την αγαστή συνεργασία μας και την Περιφερειακή Αρχή για την επανεκλογή της, ευχόμενος καλή και δημιουργική θητεία, ευχαριστώ και πάλι όλους και όλες τους συνοδοιπόρους.

Με εκτίμηση και διάθεση παραγωγικής λειτουργίας για το κοινό καλό».

Σχετικά Άρθρα