Η θέση του Συνδυασμού "Χίος μπροστά" για τον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών

Ανακοίνωση της παράταξης
Τρί, 10/10/2023 - 20:24

Οι άνθρωποι του ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ευχαριστούμε όσες και όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους. Όσες και όσους αφουγκράστηκαν τις προτάσεις μας και επέλεξαν τους υποψηφίους μας.

Η δέσμευσή μας ήταν και είναι η κοινωνία της Χίου. Από αυτήν  προερχόμαστε,  αυτή μας εξέλεξε  στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα  προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε. Να συνεισφέρουμε υποστηρίζοντας ό,τι είναι θετικό για το νησί μας αντιπαλεύοντας ό,τι το ζημιώνει. Αυτό κάναμε μέχρι σήμερα, κυρίως με τις αποφάσεις του Δ.Σ. που αφορούν στο  μεταναστευτικό (643,705/2019 κλπ) και την διαφάνεια (577/2020).

Δώσαμε την μάχη των εκλογών κάνοντας αυτό που γνωρίζουμε: Να μιλάμε ξεκάθαρα με βάση τις αρχές μας. Να παρουσιάζουμε θέσεις και προτάσεις για τα προβλήματα του νησιού. Χωρίς να προσφέρουμε και να δεχόμαστε ανταλλάγματα. Μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και εξαρτήσεις κάθε είδους. Ο αξιακός μας κώδικας δεν περιλαμβάνει αντιλήψεις που θεωρούν τους ψηφοφόρους «κτήμα» της κάθε παράταξης.

Καταθέσαμε ένα συγκροτημένο πρόγραμμα που εναντιώνεται στην υπερδομή, με την πλήρη τήρηση της υφιστάμενης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, προτάσσει τη διαφάνεια και την αξιοκρατία, την παραγωγική ανασυγκρότηση, την διαχείριση των υδατικών πόρων, την συνεργασία με τους φορείς του πρωτογενούς τομέα, τη φροντίδα για τα χωριά μας, την ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των επισκεπτών της Χίου, την ψηφιοποίηση του Δήμου, τον σχεδιασμό και υλοποίηση έργων με προγραμματισμό, τις ανάγκες των ΑμΕΑ, την ανάδειξη του πολιτισμού και  των ανθρώπων του.

Οι δημότες που μας ψήφισαν για τις προτάσεις μας, έχουν κρίση να  αξιολογήσουν και να επιλέξουν ποιος μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερα ότι υπερασπιζόμαστε.

Σχετικά Άρθρα