
Δημόσια συζήτηση όλων των υποψήφιων περιφερειαρχών στο Βόρειο Αιγαίο ζητά ο περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Μουτζούρης, με μοναδικό θέμα το μεταναστευτικό, λόγω της αύξησης των ροών στα νησιά και του αριθμού των διαμενόντων στα ΚΥΤ.
Αναλυτικά σημειώνει:
«Η αύξηση των μεταναστευτικών ροών σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και η επίσης αλματώδης αύξηση των πληθυσμών στα ΚΥΤ, μας προκαλεί έντονη ανησυχία, την οποία έχουμε εκφράσει με κάθε τρόπο εδώ και μήνες, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.
Επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου δικαιούνται να γνωρίζουν την θέση όλων μας στο μεταναστευτικό, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση για την διενέργεια δημόσιας συζήτησης μεταξύ των πέντε υποψηφίων Περιφερειαρχών.»