Με… «πέντε καρπούζια στη μασχάλη» ο Παναγιώτης Μανδάλας

Σάβ, 30/09/2023 - 18:44
Παναγιώτης Μανδάλας

Πόσα καρπούζια μπορεί να αντέξει η μασχάλη εντός Αντιδημάρχου;

Ο Παναγιώτης Μανδάλας πάντως κλήθηκε στην παρούσα δημοτική θητεία να χωρέσει πέντε, αφού είχε τις αρμοδιότητες της πολιτικής προστασίας, του ηλεκτροφωτισμού, αλλά και την ευθύνη για τρεις δημοτικές ενότητες, εκείνες των Καμποχώρων, του Αγίου Μηνά και της Αμανής.

Μιλά στην τηλεόραση της «Α» σε μια συνέντευξη που θα προβληθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ. και αναφέρεται στις δυσκολίες του εγχειρήματος αλλά και στους στόχους που θέτει για το επόμενο διάστημα, αφού και σε αυτές τις εκλογές συμμετέχει με το συνδυασμό της «Σύμπραξης Δημιουργίας για τη Νέα Χίο».

Καμαρώνει για το έργο στην πολιτική προστασία που έχει γίνει αλλά και αυτό που έπεται αφού έχει ήδη συμβασιοποιηθεί το έργο που προβλέπει μεταξύ άλλων προμήθεια νέων καμερών παρακολούθησης για την πρόληψη και τον έγκαιρο εντοπισμό πυρκαγιών, τριών πυροσβεστικών οχημάτων, drones κ.λπ. Μάλιστα δηλώνει ότι από τις πέντε αρμοδιότητες που του ανατέθηκαν από τον Σταμάτη Κάρμαντζη η αγαπημένη του είναι η πολιτική προστασία γιατί είναι άνθρωπος της δράσης.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρεται στην αλλαγή που επιχειρήθηκε στον ηλεκτροφωτισμό της πόλης και της περιφέρειας με 18.600 νέους λαμπτήρες led, έργο που βαίνει προς ολοκλήρωση, υποσχόμενος ότι άμεσα θα δει φως και το «σκοτεινό» τρίτο τμήμα του περιφερειακού της πόλης, ενώ τέλος μιλά και για τα έργα που δρομολογήθηκαν στα χωριά ευθύνης του, σημειώνοντας ότι ειδικά για το παραλιακό μέτωπο, από Καρφά μέχρι Κεραμεία, εκείνο που δρομολογείται είναι ο πολεοδομικός σχεδιασμός.

Σχετικά Άρθρα