Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Χίου για τα χρόνια προβλήματα του Δήμου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV 4 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ: ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΥΔΡΕΥΤΙΚΟ, ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 04/10/2023 - 14:16

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο κύκλος των κοινών  ραδιοτηλεοπτικών συνεντεύξεων υποψήφιων Δημάρχων Χίου στην Αλήθεια, εν’ όψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου,  στον οποίο για τρίτη φορά το παρόν έδωσαν οι Κώστας Τριαντάφυλλος, Γιάννης Καραβασίλης, Μάρκος Σκούφαλος και Γιάννης Μαλαφής, ενώ ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Σταμάτης Κάρμαντζης έμεινε πιστός στην επιλογή του να μην παραστεί.

Μείζονα ζητήματα τα οποία ως θέματα έχουν απασχολήσει για δεκαετίες προεκλογικές περιόδους  τέθηκαν επί τάπητος με κύριο το δημογραφικό, το υδρευτικό αλλά και τα έργα στις πύλες εισόδου (αεροδρόμιο - λιμάνια).

Και οι τέσσερεις ιεράρχησαν ως κύριο πρόβλημα της πόλης της Χίου το κυκλοφοριακό που δεν έχει να κάνει  μόνο με την κίνηση των οχημάτων αλλά και με την προσβασιμότητα στον πεζό, ενώ ολοκληρώνοντας εξέθεσαν τους λόγους για τους οποίους καλούν τους πολίτες να τους ψηφίσουν την Κυριακή.

Η συνέντευξή τους θα μεταδοθεί σήμερα στις 7.15 μ.μ. στην τηλεόραση της «Α», ενώ ακούστηκε ζωντανά το πρωί στο ραδιόφωνο.

oi_ypopsifioi_dimarhoi_apopse_stin_alitheia_tv

Σχετικά Άρθρα