

Την στήριξη του στον Κώστα Τριαντάφυλλο εξέφρασε ο Γιώργος Καμίνης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, και πρώην Δήμαρχος Αθηναίων υπογραμμίζοντας ότι ο Κώστας Τριαντάφυλλος διαθέτει τα εχέγγυα και την ικανότητα να βάλει τη Χίο στον τουριστικό, οικονομικό και πολιτικό χάρτη της Ελλάδας.
«Πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο που διαθέτει ικανότητες διαχείρισης, όραμα αλλά και στρατηγική», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος πάντως δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τα πολιτικά κόμματα πρέπει να μείνουν έξω από την Τοπική Αυτοδιοίκηση αφήνοντας την εκάστοτε δημοτική αρχή να διαμορφώσει αυτόνομο λόγο.
Ο Γιώργος Καμίνης δεν έκρυψε την ανησυχία του για την εξέλιξη του μεταναστευτικού ζητήματος λέγοντας ότι βλέπουμε πάλι τις ροές να αυξάνονται και τα νησιά να γεμίζουν μετανάστες, ενώ αναφορικά με την «αναστάτωση» που υπάρχει στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εκλογή πρόεδρου υπογράμμισε ότι το συγκεκριμένο κόμμα δεν διαθέτει ρίζες στην κοινωνία αλλά και στη τοπική αυτοδιοίκηση.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μια βαθιά υπαρξιακή κρίση. Και εμείς περάσαμε δυο εκλογές πρόεδρου αλλά δεν αντιμετωπίσαμε μια τέτοια κατάσταση», τόνισε χαρακτηριστικά.