Συμμαχία Αξιών - Ομιλία Κώστα Τριαντάφυλλου στο Φ.Ο.Β.

Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 28/09/2023 - 06:07

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η ομιλία της Συμμαχίας Αξιών για τη Δημοτική Ενότητα Ομηρούπολης στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Βροντάδου. 

Σε αυτό σημειώνεται:

«Η συγκινητική προσέλευση του κόσμου και το διάχυτο αίσθημα αισιοδοξίας, χαράς και αγωνιστικότητας, σήμερα μας έδωσαν την ελπίδα ότι το νησί μας θα έχει ένα καλύτερο μέλλον. Μπορεί να το έχει, του αξίζει να το έχει και θα το έχει. 

 Επιβεβαιώσαμε γιατί ο συνδυασμός μας ονομάστηκε «Συμμαχία». Γιατί ενωμένοι συσπειρωνόμαστε, μοιραζόμαστε δύναμη και αντοχή, επιλύουμε προβλήματα και πηγαίνουμε πολλά βήματα παρακάτω. Μια Συμμαχία αξιών, μια συμμαχία ήθους και διαφάνειας.

Όπως τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Τριαντάφυλλος: Σε αντίθεση με την πελατειακή αντιμετώπιση των εργαζομένων και των υποψηφίων από την απερχόμενη δημοτική αρχή, εμείς θα αντιμετωπίσουμε με ισονομία και αξιοκρατία το σύνολο των ανθρώπων που σχετίζονται με τον Δήμο Χίου, ανεξαρτήτως του ψηφοδελτίου που επέλεξαν να συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Για εμάς, όλοι οι Χιώτες και οι Χιώτισσες αξίζουν ίσης αντιμετώπισης. Για εμάς, όλοι οι συντοπίτες μας αξίζουν να απολαμβάνουν τα ίδια αγαθά. Για εμάς, όλοι μας, έχουμε ανάγκη για μια Χίο ξανά πρωταγωνίστρια».

Σχετικά Άρθρα