Χίος, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Αρθρο του Σίμου Βενέτου
Πέμ, 16/05/2019 - 21:14

Η ναυτιλία είναι η μεγαλύτερη δύναμη της χώρας μας,  Είναι ένας κλάδος που προσφέρει στην οικονομία και σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες ήταν το σύγχρονο και ασφαλές λιμάνι που  έδωσε λύσεις και ευκαιρίες Η Χίος μας είναι ένα κατεξοχήν ναυτικό νησί με μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας να εξαρτάται από την θάλασσα. Σ΄αυτό τον  ναυτότοπο με τους χιλιάδες εν ενεργεία ναυτικούς μας, αλλά και τους συνταξιούχους, τις οικογένειες, αποτελεί προτεραιότητα η εξυπηρέτησή τους.

Ως υποψήφιος του τοπικού συμβουλίου δεσμεύομαι να προωθήσω άμεσα την σύσταση και την στελέχωση  του “Γραφείου Εξυπηρέτησης Ναυτικών” για βοήθεια των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβήματα με την Δημόσια Διοίκηση. Στόχος μας είναι  να καθοδηγούμε ,να συμβουλεύουμε και να βοηθούμε τους συμπατριώτες μας ναυτικούς και τα μέλη των οικογενιών τους, να ανταπεξέλθουν στην γραφειοκρατία και στον  διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.

Είναι χρέος μας προς όλους αυτούς που προσέφεραν εισοδήματα από την εργασία τους και εχουν συνεισφέρει στη ευημερία αυτού του νησιού. Είναι και δέσμευση του συνδυασμού ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης