Χίος, Τρίτη 21 Μαΐου

Δήλωση του Παντελή Καλόγερου, παραολυμπιονίκη υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Πέμ, 11/04/2019 - 15:15

Γιατί υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση;

Για τους αγώνες, για την ιστορία τους και γιατί μπορείς να τούς κοιτάξεις στα μάτια!

Γιατί είναι άνθρωποι με μπέσα˙ είναι ταπεινοί. Εκείνοι οι σπάνιοι άνθρωποι που τα καλά που κάνουν δεν τα διατυμπανίζουν.

Εκείνοι οι άνθρωποι που μπορεί να προδόθηκαν, μπορεί να έζησαν την αχαριστία και την ξιπασιά στο πετσί τους, όμως επέλεξαν να μην κάνουν κακό.

Οι άνθρωποι που έχουν μια έμφυτη ευγένεια στην ψυχή τους.

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 21/05/2019 - 19:16

 

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου "Την Κυριακή το πρωί, μέλη του συνδυασμού ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ του Γιάννη Καραβασίλη επισκέφθηκαν στο Αίπος την Κιβωτού του Κόσμου - Αιγαίου που  με αφορμή την ανοιξιάτικη εορτή, άνοιξε τις πόρτες τις σε όλο το κοινό.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ιάκωβος Ψώρρας και Ευαγγέλια  Αγιωργούση με διακριτικότητα και σεβασμό περιηγηθήκαν στο σπίτι της  Κιβωτού όπου συζήτησαν με το προσωπικό και την διεύθυνση της Κιβωτού.

Αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά του πατέρα Αντωνίου Παπανικολάου  καθώς και το έργο των παιδαγωγών και των εθελοντών της Κιβωτού, στηρίζουν την αξιέπαινη προσπάθεια και τάσσονται στο πλευρό τους για  να συνεχίζουν να χαρίζουν χαμόγελα και μία αισιόδοξη ματιά στο

μέλλον  σε όλα τα παιδιά.

Άλλωστε, όλοι μας αναγνωρίζουμε την προσφορά και το έργο της Κιβωτού  του Κόσμου και οφέίλουμε να παρέχουμε κάθε μορφής στήριξη.