Χίος, Δευτέρα 30 Μαρτίου

"Έλλειψη Δημοκρατίας και Διαφάνειας στο Βόρειο Αιγαίο"καταγγέλει ο Στράτος Γεωργούλας

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ"ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 22/03/2019 - 15:44

Με βολές κατά των συνυποψήφιων του και με την φράση «το βασικότερο πρόβλημα στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, είναι το έλλειμμα δημοκρατίας και διαφάνειας», ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, με την παράταξη «’Άλλος δρόμος», Στράτος Γεωργούλας, παρουσιάστηκε στη Χίο, το πρωί της Παρασκευής 22/03/19.

Ο κ. Γεωργούλας, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, χαρακτήρισε τη Χίο νεκροταφείο ημιτελών έργων, τονίζοντας ότι τις επόμενες μέρες θα τεθεί σε λειτουργία η «ηλεκτρονική δημοκρατία», ένα σύστημα στο οποίο θα καταγράφονται οι αρμοδιότητες, οι προτάσεις και οι δράσεις κάθε υποψήφιου περιφερειάρχη.

Τέλος ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους για τη Χίο, που είναι η Φιλομήλα Μπόλια, Χρύσα Σταύρου, Ανδρέας Ροδάκης, Γιώργος Φιλιππάκης και Χάμπας Γιώργος.

Συνημμένα αρχεία:

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης