Χίος, Δευτέρα 6 Απριλίου

Το ενωτικό κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι πρώτες του δεσμεύσεις

Κυρ, 07/07/2019 - 22:33

Ενωτικό κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις της κοινωνίας απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη μεγάλη νίκη και την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. "Δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες κανενός" ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν ζητεί περίοδο χάριτος. 

'"Αναλαμβάνω τη διακυβέρνηση έχοντας επίγνωση της εθνικής ευθύνης" επισήμανε στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. "Ευχαριστώ του Έλληνες για την εμπιστοσύνη τους... Όλοι να πάμε μαζί, ενωμένοι μπροστά" τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

"Είναι ξεκάθαρη η ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι. Αντλώ δύναμη από την δύναμη του λαού" σημείωσε.
 

"Θα εργαστώ για να πείσω όλους ότι είμαι πρωθυπουργός όλων... Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι. Ξέρω τις δυσκολίες που με περιμένουν" επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι με το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου δεν εκφράστηκε απλά η θέληση να κλείσει ένας κύκλος βαθιά επώδυνος, αλλά "η επιθυμία του να μεγαλουργήσουμε στον τόπο μας".

Ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε παράλληλα μήνυμα στους Έλληνες του εξωτερικού, λέγοντας χαρακτηριστικά "να έχετε το βλέμμα σας και την καρδιά σας στραμμένο στην πατρίδα. Δεν είμαστε κοινωνία χαμηλών προσδοκιών και ελάχιστων απαιτήσεων".

Δεσμεύθηκε ότι το κύρος της Δημοκρατίας και των θεσμών θα αποκατασταθεί, και ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα κάνει τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη. "Έχω δεσμευτεί για αποτελεσματικό κράτος, χαμηλότερους φόρους και ισχυρή ανάπτυξη" επισήμανε. 

"Η Βουλή θα δουλέψει όλο το καλοκαίρι. Ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε τη δικιά μας ιστορία… Από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός και ο ήλιος πιο φωτεινός" τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ

“Ξανακάναμε τη ΝΔ μεγάλη παράταξη χρέος μας να ενώσουμε τους Έλληνες και θα το κάνουμε πράξη” δήλωσε κατόπιν στους υποστηρικτές της ΝΔ έξω από τα γραφεία της στην Πειραιώς. Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε όλα τα στελέχη που συνέδραμαν ώστε να πραγματοποιηθεί η μεγάλη νίκη της ΝΔ.

Πηγή: http://www.skai.gr

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης