Χίος, Τετάρτη 3 Ιουνίου

Ευχαριστήριο στους φίλους Χιώτες από τον Κώστα Μουτζούρη

Τρί, 28/05/2019 - 06:55

Θα ήθελα με όλη μου την καρδιά να ευχαριστήσω τον λαο της Χίου που μας πίστεψε, μας εμπιστεύτηκε και μας τίμησε με την ψήφο του .

Αγαπήσαμε την Χίο ,αγαπήσαμε τους Χιώτες , αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για το νησί αυτό,το τόσο όμορφο και τόσο αδικημένο και δεσμευόμαστε και πάλι, ότι σε μια εβδομάδα που θα είμαστε με τη βοήθεια του Θεού στην Αρχή της Περιφέρειας ,θα ανταποδώσουμε δίνοντας στην Χίο την ουσιαστικά αποκεντρωμένη διοίκηση που τόσο έχει στερηθεί και τα κονδύλια που τόσα χρόνια δεν έχει πάρει .

   

 Για το «Άλμα Ανάπτυξης»

 

      Κώστας Μουτζούρης.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης