Χίος, Σάββατο 28 Μαρτίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «Ο ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ»

Κυρ, 02/06/2019 - 08:09

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες σε όλες και όλους, τις δημότισσες και τους δημότες του Βροντάδου, που με την ψήφο τους στήριξαν την Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση «Ο Βροντάδος του Αύριο», δίνοντάς μας την πλειοψηφία στο Τοπικό Συμβούλιο .

   Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και συγκίνησης ευχαριστούμε όλους όσους με την ψήφο αυτή θέλησαν να πάρουν στα χέρια τους την αυτοδιοκητική  τύχη του Βροντάδου, προσδιορίζοντας  έτσι τη βούλησή τους για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

   Συγχαίρουμε τα μέλη της Λαϊκής  Συσπείρωσης που εκλέγονται στο Τοπικό Συμβούλιο  και ελπίζουμε σε γόνιμη και δημιουργική συνεργασία πάντοτε στοχεύοντας στο συμφέρον του τόπου μας.

   Συγχαίρουμε επίσης  όλες και όλους τους ενεργούς πολίτες του Βροντάδου που με θάρρος και αποφασιστικότητα επέλεξαν να κατέβουν στον στίβο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, με λαμπρές όπως αποδείχτηκε από το αποτέλεσμα επιδόσεις, που σε πολλές περιπτώσεις διαμόρφωσαν το Αυτοδιοικητικό τοπίο της Χίου.

   Ευχόμαστε σε όλους ένα δημιουργικό καλοκαίρι  με  πολυφωνία, σχεδιασμό και οργάνωση που θα δώσει την δυνατότητα της ουσιαστικής συνεργασίας με όλους τους πολίτες και τους φορείς .   

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης