Χίος, Πέμπτη 13 Αυγούστου

Ευχαριστώ από τον Χάρη Μπουρνιά

Πέμ, 30/05/2019 - 21:31

Επιθυμώ να απευθύνω, εγκάρδιες ευχαριστίες προς τις δημότισσες και τους δημότες της Χίου, που με την ψήφο τους με ανέδειξαν Δημοτικό Σύμβουλο. 

Τους διαβεβαιώνω ότι θα εργαστώ σκληρά, με γνώμονα το καλό του νησιού μας και το συμφέρον των πολλών, τηρώντας πάντα τις αρχές δικαίου, όπως έκανα στη μέχρι τώρα ζωή μου. 

Ευχαριστώ τον Σταμάτη Κάρμαντζη, τις συνυποψήφιες και συνυποψήφιους στη Σύμπραξη Δημιουργίας για το επίπεδο πολιτικού πολιτισμού, που κρατήσαμε κατά τη διάρκεια της πιο επίπονης και απαιτητικής εκλογικής αναμέτρησης που γνώρισε ποτέ ο Δήμος Χίου.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι το βράδυ της Κυριακής, ώστε να αναδειχθεί νικητής ο συνδυασμός μας.

Με τον τρόπο αυτό η Χίος θα γυρίσει σελίδα και οι δημότες θα αισθανθούν τη διάθεση της νέας δημοτικής αρχής για ένα νέο τρόπο αντίληψης και διαχείρισης των πραγμάτων.

Αυτό το εγγυάται ο λόγος του Σταμάτη Κάρμαντζη και το συμβόλαιο τιμής που είναι το πρόγραμμα του.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης