Χίος, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

«Το φράγμα Κόρης γεφύρι το χειρίζεται... Εισαγγελέας διαφθοράς»

Σίγουρος για την έδρα του Σύριζα στο Νομό ο Ανδρέας Μιχαηλίδης
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 02/07/2019 - 22:07

Δεν θα χάσει ο Σύριζα την έδρα στον Νομό Χίου, οι Χιώτες δεν θα επαναφέρουν… πολιτικούς σκελετούς.

Με αυτόν τον όρο χαρακτήρισε το ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξη του στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, που θα μεταδοθεί την Τετάρτη στις 8.00 μ.μ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του Γιάννη Τζούμα, θεώρησε πυκνό και σημαντικό σε γεγονότα το Κυβερνητικό έργο στο νησί, σημαντική την συμβολή του Σύριζα στο προσφυγικό – μεταναστευτικό πρόβλημα και καθοριστική στο επίπεδο δημόσιας υγείας στο Νομό.

Παραδέχτηκε λάθη στο επικοινωνιακό πεδίο κατηγόρησε ειδικά τον συνάδελφο του Νότη Μηταράκη, ότι μηδενίζει το μεγάλο έργο της Κυβέρνησης στον Νομό, με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση της επέκτασης του αεροδρομίου και δεν δέχτηκε ότι υπάρχουν Κυβερνητικές ευθύνες στο θέμα της καθυστέρησης του έργου παράδοσης του φράγματος Κόρης γεφύρι σημειώνοντας χαρακτηριστικά: Παρακαλώ να μας αφήσετε απ’ έξω απ’ αυτή την ιστορία. Εμείς αυτό που κάναμε είναι να δούμε τη φάση που βρίσκεται. Και αυτή έχει σχέση με τεχνικές ατέλειες που εξετάζονται, με το ερώτημα αν το φράγμα είναι ανακτήσιμο και με το γεγονός, με ότι αυτό σημαίνει ότι την οικονομική διαχείριση του έργο την εξετάζει με προσοχή η Εισαγγελία διαφθοράς.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης