Χίος, Δευτέρα 30 Μαρτίου

Γαλάζιο… ντέρμπι στην Περιφέρεια. Στον Β’ γύρο Χρ. Καλογήρου, Κ. Μουτζούρης

Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 27/05/2019 - 03:23

Σε γαλάζιο ντέρμπι αναδεικνύεται το αποτέλεσμα του Α΄ γύρου των Περ. εκλογών, καθώς με καταμετρημένο το 89,45  % σε 475 εκλογικά τμήματα σε σύνολο 531 προηγείται η Χριστιάνα Καλογήρου με 31,10% και 13 έδρες, και περνάει στο 2ο γύρο με τον Κώστα Μουτζούρη ο οποίος έχει 24,19 και 10 έδρες. Οι  υπόλοιπες έδρες με βάσει τα ποσοστά των συνδυασμών κατανέμονται ως εξής:

8 ο Παναγιώτης Χριστόφας, από 4 η ΛΑΣ με επικεφλής τον Σταύρο Τάσσο και ο συνδυασμός του Γιάννη Σπιλάνη, και από μία έδρα ο Ευστράτιος Γεωργούλας και ο Νίκος Μανάβης.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης