Χίος, Κυριακή 25 Αυγούστου

«Γι΄ αυτό κατεβαίνω υποψήφιος με τον Σταμ.Κάρμαντζη»

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 17/04/2019 - 15:26

Τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα στο πλευρό του Σταμάτη Κάρμαντζη, αναφέρει στην «Αλήθεια», ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Παύλος Καλογεράκης, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα αυτή προήλθε, με γνώμονα την αγάπη του για προσφορά στον τόπο.

«Οι πράξεις μου από τις θέσεις ευθύνης που πέρασα μέχρι σήμερα νομίζω ότι αποδεικνύουν ότι μπορώ να τα καταφέρω να υπηρετήσω την Χίο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Καλογεράκης, συμπληρώνοντας ότι ο Σταμάτης Κάρμαντζης αντιμετωπίζει με ξεχωριστή ευαισθησία την καθημερινότητα του δημότη σε κάθε περιοχή του νησιού, εκτός όλων των άλλων μεγάλων έργων υποδομής που χρειάζεται η Χίος.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης