Χίος, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Χίος μπροστά στην Κιβωτό

Τρί, 21/05/2019 - 19:13

 

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου "Την Κυριακή το πρωί, μέλη του συνδυασμού ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ του Γιάννη Καραβασίλη επισκέφθηκαν στο Αίπος την Κιβωτού του Κόσμου - Αιγαίου που  με αφορμή την ανοιξιάτικη εορτή, άνοιξε τις πόρτες τις σε όλο το κοινό.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ιάκωβος Ψώρρας και Ευαγγέλια  Αγιωργούση με διακριτικότητα και σεβασμό περιηγηθήκαν στο σπίτι της  Κιβωτού όπου συζήτησαν με το προσωπικό και την διεύθυνση της Κιβωτού.

Αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά του πατέρα Αντωνίου Παπανικολάου  καθώς και το έργο των παιδαγωγών και των εθελοντών της Κιβωτού, στηρίζουν την αξιέπαινη προσπάθεια και τάσσονται στο πλευρό τους για  να συνεχίζουν να χαρίζουν χαμόγελα και μία αισιόδοξη ματιά στο

μέλλον  σε όλα τα παιδιά.

Άλλωστε, όλοι μας αναγνωρίζουμε την προσφορά και το έργο της Κιβωτού  του Κόσμου και οφέίλουμε να παρέχουμε κάθε μορφής στήριξη.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης