Χίος, Πέμπτη 16 Ιουλίου

Η ΝΟΔΕ Χίου της Ν.Δ. για το εκλογικό αποτέλεσμα

Κυρ, 07/07/2019 - 23:48
αρχείο

Μια νέα ημέρα ξημερώνει για την Ελλάδα μας. Η εκκωφαντική επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές αποδεικνύει τη δίψα του λαού για αλλαγή, η νέα μέρα όμως φέρνει και μεγάλες ευθύνες. Το νησί μας παρέμεινε «μπλε» σε άλλη μια εκλογική αναμέτρηση, με πολύ μεγάλα ποσοστά!! Ευχαριστούμε τους Χιώτες και τις Χιώτισσες που τίμησαν την παράταξή μας με την ψήφο τους.

Πλέον πέφτει στους ώμους της παράταξης μας και του Προέδρου μας και πλέον Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη το έργο της ανοικοδόμησης ολοκλήρου του κράτους μετά από 4,5 καταστροφικά χρόνια.

Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά για την Ελλάδα μας!

Συγχαρητήρια σε όλους τους νεοεκλεγέντες βουλευτές για την επιτυχία τους αλλά και σε όλους τους υποψήφιους για τον αγώνα που έδωσαν για την παράταξη μας.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης