Χίος, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Κ. Τριαντάφυλλος στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV:  Εχουμε την πιό δυνατή ομάδα

Τετ, 15/05/2019 - 15:48

Την αισιοδοξία του ότι η «Συμμαχία Αξιών» της οποίας ηγείται στις δημοτικές εκλογές εκφράζει ο υποψήφιο δήμαρχος Κώστας Τριαντάφυλλος σε σημερινή συνέντευξή του στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV που θα μεταδοθεί την Πέμπτη στις 8.00 μ.μ. 

 Πρόκριμα για τη νίκη θεωρεί τη μεγαλειώδη, όπως τη χαρακτηρίζει, ανοικτή συγκέντρωση του συνδυασμού του στην πλατεία του Φρουρίου.

   Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι η ομάδα του είναι πολύ δυνατή και ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών, ενώ το πρόγραμμά τους στοχευμένο και έτοιμο να εφαρμοστεί.

«Δεν υποσχόμαστε πράγματα που δε θα μπορέσουμε να κάνουμε»  υπογραμμίζει ενώ θεωρεί επιτακτική ανάγκη το κτήριο του Τελωνείου και τα γειτονικά κτίσματα να περιέλθουν στον Λιμενικό Ταμείο, ώστε να ανασκευαστούν και να μη θυμίζει η είσοδος στη χώρα μας τριτοκοσμικές καταστάσεις.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης