Κώστας Μουτζούρης στο Ράδιο "Α": Ήδη στημένες οι γέφυρες για συναινετική διοίκηση στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου

Ακούστε το ηχιτικό
Δευ, 03/06/2019 - 12:36
Ηχητικό απόσπασμα: 

Τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έρθει στη Χίο ο νέος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, για να ευχαριστήσει – όπως δήλωσε στην «Α» - δια ζώσης τους Χιώτες που συνέβαλαν καθοριστικά στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

«Ευχαριστώ τη Χίο και όλο το Βόρειο Αιγαίο για την εμπιστοσύνη που έδειξε σ’ ένα νέο πρόσωπο στην πολιτική, έναν τεχνοκράτη που θα προσπαθήσει να φέρει νέο πνεύμα», ανέφερε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο και κάνοντας αποτίμηση του αποτελέσματος του Β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και της μεγάλης διαφοράς που είχε με την Χριστιάνα Καλογήρου (5.978 μόνο στη Χίο!) σημείωσε ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε στη σύγκριση των δύο υποψήφιων περιφερειαρχών.

Ο ίδιος μίλησε για ήδη στημένες "γέφυρες" με άλλους συνδυασμούς ώστε να επιτευχθεί αυτό που είπε προεκλογικά για συναινετική διοίκηση, ενώ το λευκό χρώμα στον πολιτικό χάρτη της χώρας στο Βόρειο Αιγαίο δήλωσε ότι θέλει να το διατηρήσει όντας εκλεγμένος ως ανεξάρτητος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά την εκλογή του και μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε δεχθεί συγχαρητήρια  από την Χριστιάνα Καλογήρου, λέγοντας ωστόσο ότι «είναι ευγενική κυρία και πιστεύω ότι θα το κάνει».

 

Σχετικά Άρθρα