Χίος, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

Kώστας Παπαδόπουλος στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV: Πρέπει να συνεχίσουμε με την Χρ. Καλογήρου αυτό που αρχίσαμε

Δευ, 13/05/2019 - 18:11

Είναι ικανοποιημένος από  όλα όσα έγιναν από την Περιφέρεια και την περιφερειάρχη Χριστιάνα Καλογήρου την περασμένη πενταετία και πρέπει να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός που προγραμματίστηκε. Αυτή είναι η άποψη του περιφερειακού και εκ νέου υποψηφίου συμβούλου Κώστα Παπαδόπουλου σε τηλεοπτική συνέντευξή του στην «Αλήθεια TV» που θα μεταδοθεί σήμερα στις 8.30 μ.μ. 

   Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών είναι ευχαριστημένος και από όλα όσα ο ίδιος έκανε κατά τη θητεία του, αλλά και από το μοντέλο διοίκησης που εγκαινίασε η κ. Καλογήρου και παρεχώρησε όλες τις αρμοδιότητες στους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες. Ηδη έχει σχεδιαστεί ο προγραμματισμός της επόμενης ημέρας  που θα δίνει ευκαιρίες στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης