Μια μέρα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου

Σάβ, 06/07/2019 - 06:40

Μετά και την ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. Νότη Μηταράκη ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία για την κρίσιμη εκλογική μάχη της Κυριακής 7 Ιουλίου.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7.00 π.μ. και θα κλείσουν στις 7.00 μ.μ.

Σε αντίθεση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές που προηγήθηκαν και στις οποίες τοπικά είχαν διαμορφωθεί 250 αίθουσες για τη διεξαγωγή τους, αυτή τη φορά οι εκλογές θα διεξαχθούν σε 146 αίθουσες με αντίστοιχα εκλογικά τμήματα συν του τμήματος ετεροδημοτών.

Θυμίζουμε ότι εκτός των ψηφοφόρων στο Νομό Χίου -62.584 εν δυνάμει ψηφοφόροι και 1.174 εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους (στρατιωτικοί κ.λ.π.)-  το οριστικό εκλογικό αποτέλεσμα σε τοπικό επίπεδο θα διαμορφωθεί μόλις γίνουν γνωστές και οι επιλογές Χιωτών ετεροδημοτών και συγκεκριμένα των 1.618 εγγεγραμμένων στα 2 αμιγή εκλογικά τμήματα της Αθήνας και στο 1 του Πειραιά και των 53 εκλογέων στα μεικτά τμήματα της Θεσσαλονίκης.

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων, με την υποστήριξη της TRUTH WEB MEDIA, με επικεφαλής τον Καθηγητή-Μηχανικό Υπολογιστών Θανάση Φρυδά, θα γίνεται από την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV που θα αρχίσει το πρόγραμμά της στις 6.00 μ.μ. και θα συνεχιστεί μέχρι την ύπαρξη τελικού αποτελέσματος και την ανάδειξη των δύο τοπικών Βουλευτών. Ταυτόχρονα θα γίνεται μετάδοση από το Ράδιο - Αλήθεια και με τη μορφή WEB TV στον ιστότοπο Alithia.gr. Τα αποτελέσματα έντυπα θα δημοσιευθούν στην ΑΛΗΘΕΙΑ τη Δευτέρα 8 Ιουλίου.

Σχετικά Άρθρα