Nέος συνδυασμός με τον τίτλο "Χίος μπροστά"

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 31/03/2019 - 21:22

Αλλος ένας συνδυασμός με τον τίτλο "Χίος μπροστά" με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Καραβασίλη θα διεκδικήσει την ψήφο των Χιωτών δημοτών στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.

Σε ανακοίνωση του υποφηφίου τονίζονται τα εξής:

" Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο νησί μας και τους συνδημότες μας, απέναντι στην ιστορία, το παρόν και το μέλλον της Χίου και κυρίως απέναντι στα παιδιά μας και τη νέα γενιά του τόπου μας, τόσο εγώ όσο και μια αξιόλογη ομάδα ανθρώπων, που πορεύεται δίπλα μου, έχουμε την τιμή να ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του συνδυασμού «ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 και κυρίως να σας καλέσουμε – όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά - να σταθείτε συμπαραστάτες μας και να μας συνδράμετε με στόχο το κοινό καλό, το καλό του τόπου μας.

Το κάλεσμα αυτό προς την κοινωνία της Χίου, δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες δικές μου ή της ομάδας των ανθρώπων που έχουν ήδη προσφερθεί να συμμετάσχουν. Πηγάζει από την ανάγκη της κοινωνίας να εκφραστεί και να συμμετάσχει στα κοινά .

Τα προβλήματα της Χίου, τρέχοντα ή μακροχρόνια και ο τρόπος με τον οποίο αυτά αντιμετωπίζονται, έχουν δημιουργήσει κλίμα στασιμότητας και εσωστρέφειας. Οι επιπτώσεις στην οικονομία και τον κοινωνικό ιστό είναι εμφανείς.

Δεν θα πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σ’ αυτό;

Θα παραμείνουμε όλοι μας παθητικοί θεατές ,ή θα συμμετάσχουμε βάζοντας τις βάσεις για μία νέα αρχή αφήνοντας πίσω τα ''εγώ'' , με σκοπό το κοινό μας όφελος ως κοινωνία;

Εμείς θέλουμε την Χίο μπροστά.

Μπροστά όμως σε όλους τους τομείς. Μπροστά στην οικονομία, στον πολιτισμό, στις αξίες. Μπροστά για την ίδια την κοινωνία μας.

Ο Δημοτικός συνδυασμός ''ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ'' του οποίου έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, βάζει ως προτεραιότητα το κοινωνικό σύνολο και τις ανάγκες του.

Η ανάληψη μιας τέτοιας ευθύνης δεν είναι εύκολη. Είναι όμως δυνατή γιατί αυτή τη δύσκολη και ίσως καθοριστική για το νησί μας στιγμή, βρίσκομαι σ’ αυτή τη θέση, όχι σαν άτομο και υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, αλλά σαν εκπρόσωπος μιας υπέροχης ομάδας, με συνεχή συμμετοχή στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή, αδέσμευτης, ανεξάρτητης από κομματικές , οικονομικές ή οποιασδήποτε μορφής δεσμεύσεις, από οποιονδήποτε φορέα, μιας ομάδας που δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες, αλλά οι συνθήκες που κυριαρχούν την αναγκάζουν σε συμμετοχή, μιας ομάδας που έχει στόχο να συνδιοικήσει με τον Χιώτη και την Χιώτισσα, που ζει σε τούτο το μοναδικό νησί, η βρίσκεται στην ξενιτιά και στα πελάγη, όμως η καρδιά του πάλλεται στον γενέθλιο τόπο, με τους φίλους που διάλεξαν το νησί μας για μόνιμη ή περιοδική κατοικία.

Δικαιούμαστε ένα καλύτερο αύριο, το οποίο σίγουρα δεν πρόκειται να έρθει από μόνο του. Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε να αξιοποιηθεί μέγιστα το ανθρώπινο δυναμικό του νησιού μας.

Δικαιούμαστε ίσες ευκαιρίες και ισόνομη μεταχείριση με αντίστοιχες περιοχές είτε βρίσκονται στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη.

Σχεδιασμός, στόχευση, αξιοκρατία, διεκδίκηση, κοινωνική συναίνεση και σκληρή δουλειά είναι οι πυλώνες, που θα στηριχθούμε για να πάμε την ''Χίο Μπροστά''.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου,
επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ''ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ''

Γιάννης Καραβασίλης

Ο υποφήφιος Γ. Καραβασίλης πλαισιούμενος από τους Γιώργη Καλλέργη και Γιώργη Μελέκο με έντονη δραστηριότητα στην Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα για το προσφυγικό

Σχετικά Άρθρα