Ο Κώστας Τριαντάφυλλος εγγυάται τη συνεργασία με όλους

ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ TV" ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 30/05/2019 - 17:51
Τελευταία συνέντευξη Κώστα Τριαντάφυλλου στην Αλήθεια TV πριν το β' γύρο των εκλογών

Ευχαριστημένος -αν και θα ήθελε να είχε τερματίσει στην πρώτη θέση, του α’ γύρου των δημοτικών εκλογών- και ταυτόχρονα σίγουρος για την επικράτησή του τη δεύτερη Κυριακή, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στην «Αλήθεια TV», που θα προβληθεί στις 7 το απόγευμα, ο Κώστας Τριαντάφυλλος, επικεφαλής της «Συμμαχίας Αξιών».

Όπως υποστήριξε ο κόσμος επιδοκίμασε και το πρόγραμμα του συνδυασμού του αλλά και τους υποψήφιούς του, που είναι και νέοι και παλιοί, σε μια προσπάθεια να «παντρέψει» την εμπειρία με τη γνώση και τις φρέσκες ιδέες γι’ αυτό και θεωρεί ότι είναι ο μόνος που μπορεί να συνεργαστεί με όλους τους υπόλοιπους δημοτικούς συνδυασμούς. Τόνισε ότι την επόμενη μέρα θα αντιμετωπίσει τους πάντες ισότιμα κι έτσι θα πορευτεί σε όλη του τη θητεία, αν του δώσουν την ψήφο τους οι χιώτες δημότες, αφού για εκείνον πρωτεύει το καλό του τόπου και όχι η προσωπική του ανέλιξη και προβολή. Κατηγορηματικά ακόμη δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με όποιον Περιφερειάρχη εκλεγεί αλλά και με όποια κυβέρνηση αναδειχθεί οσονούπω.

Κατά την άποψη του Κώστα Τριαντάφυλλου υπήρξε μία στασιμότητα στη Χίο λόγω της μη καλής συνεργασίας της περιφερειακής αρχής με την περιφερειακή ενότητα Χίου, κάτι που ευελπιστεί ότι με εκείνον στο τιμόνι της Χίου θα αλλάξει. Επίσης σημείωσε ότι δεν θα «τσαλακώσει» κανέναν και θα συνεχίσει έργα και δράσεις που συνάδουν και με το πρόγραμμά του και έρχονται από τους προηγούμενους.

Δείτε τη συνέντευξή του εδώ

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος

Σχετικά Άρθρα