Το... όλον ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του Γ. Καμίνη στο "Ελληνικό Κάστρο"

Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 20/05/2019 - 06:21

Με αρκετό κόσμο, από το παλαιό ΠΑΣΟΚ της Χίου και νυν ΚΙΝΑΛ, πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία στη Χίο, του πρώην Δημάρχου Αθηναίων και τώρα υποψηφίου Ευρωβουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) Γιώργου Καμίνη, στις 7 μ.μ. την Κυριακή 19 Μαϊου 2019, στο Ξενοδοχείο ''Ελληνικό Κάστρο''. 

Πολλά γνωστά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής του νησιού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Χίου, όπως ο Αριστείδης Ζαννίκος, ο Μάρκος Μεννής, ο Γιώργης Βαρκάρης, ο Πολύδωρος Λαμπρινούδης και ο Κώστας Τριαντάφυλλος, ήταν στην πρώτη γραμμή του ακροατηρίου και του κοινού, που γέμισε το χώρο και το διάδρομο της αυλής, μπροστά στην είσοδο του Ελληνικού Κάστρου. 

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και τον κόσμο, επικεντρώθηκε στη δυσβάσταχτη φοροογία κάνοντας αναφορές στον ΦΠΑ  και στον ΕΝΦΙΑ. Τόνισε ότι είναι συμφέρον του Ελληνικού Λαού να στηρίξει το ΚΙΝΑΛ για την Ευρωβουλή και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πρόσθεσε ότι η Χίος είναι τυχερή που έχει τον Κώστα Τριαντάφυλλο (και άλλα ικανά πρόσωπα) ο οποίος έχει αποδείξει στην πράξη, το ήθος και τη σταθερότητα που τον διακρίνει (παρά το νεαρό της ηλικίας του) και τόνισε ότι είναι από τα πλέον ικανά πρόσωπα του νησιού για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.  

Σχετικά Άρθρα