Χίος, Κυριακή 7 Ιουνίου

Παρουσίασε τους Χιώτες Υποψηφίους της η Χριστιάνα Καλογήρου

"ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ" ΑΝΕΦΕΡΕ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 11/05/2019 - 13:24

Το εκλογικό της κέντρο εγκαινίασε το πρωί του Σαββάτου η περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφια για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου.

Παρουσία των υποψηφίων του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο» αλλά και κόσμου, συνοδοιπόρους στην κοινή προσπάθεια, όπως τους χαρακτήρισε η ίδια, ζήτησε μια ακόμη μια θητεία στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

«Η Χίος μας εμπνέει πίστη, ενθουσιασμό αλλά και αποφασιστικότητα για την κοινή μας προσπάθεια, έτσι ώστε να κάνουμε την ζωή των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου καλύτερη», ανέφερε η Χριστιάνα Καλογήρου, συμπληρώνοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσθέσουμε ευκαιρίες και να πολλαπλασιάσουμε δυνατότητες.

Παράλληλα η επικεφαλής του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο» παρουσίασε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Χίου τονίζοντας ότι «δεσμευόμαστε να είμαστε υπηρέτες του τόπου και των αναγκών του με προσήλωση και ευθύνη».

Παρόντες στα εγκαίνια ο Δήμαρχος Χίου και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πίττας, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και κομματικά στελέχη από την χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης