Χίος, Παρασκευή 5 Ιουνίου

Περιοδείες της Ισαβέλλας Μπουρνιά

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 23/06/2019 - 21:39

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 η υποψήφια Βουλευτής Χίου Ισαβέλλα Αδ. ΜΠΟΥΡΝΙΑ περιόδευσε στη Βόρειο Ανατολική Χίο, όπου συνάντησε και συνομίλησε με παλιούς, νέους φίλους και γνωστούς. 

Η υποδοχή και ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε εξαιρετικά συγκινητική.  Ενώ χαλάρωσε  για ένα καφεδάκι, σε ένα από τα αγαπημένα της μέρη την πανέμορφη Λαγκάδα.

Παράλληλα την προηγούμενη μέρα η υποψήφια Βουλευτής Χίου Ισαβέλλα Αδ. ΜΠΟΥΡΝΙΑ επισκέφτηκε την υπέροχη καλλιτεχνική έκθεση της φίλης και αγαπημένης Χιώτισσας καλλιτέχνιδας Μαρίας Σαρρή, η οποία πραγματοποιείται στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου.

  Η κυρία Μπουρνιά θαύμασε τόσο τα δημιουργήματα σε πέτρα όσο και τους εξαίρετους πρωτότυπους πίνακες.  Η κυρία Σαρρή μάγεψε με τις δημιουργίες της τόσο σε καμβά όσο και σε όνυχα, πέτρα και άλλα υλικά.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης