Χίος, Δευτέρα 10 Αυγούστου

Περιοδείες του Σταμάτη Κάρμαντζη στα χωριά

Δείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 11/05/2019 - 06:56

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου ξεκίνησαν οι περιοδείες του υπ. Δημάρχου Στ. Κάρμαντζη στα Θυμιανά, το Νεοχώρι, τον Καταράκτη, τα Νένητα, και την Καλλιμασιά·

Σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του θα περιοδεύσει τα παρακάτω χωριά, θα συναντηθεί με κατοίκους και θα τους ενημερώσει για το πρόγραμμα του. Θολοποτάμι 6.00 μ.μ.  Αρμόλια 6.45  Καλαμωτή 7:30 μ.μ. Πυργί 8:30 μ.μ..

Την Κυριακή θα βρίσκεται στις 10.00 π.μ. στην επιμνημόσυνη δέηση και μετά στην κατάθεση στεφάνων, στις εκδηλώσεις μνήμης των Σφαγών του 1822 στο Μελανειός. Μετά θα περιοδεύσει στα χωριά της Αμανης.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης