Χίος, Δευτέρα 10 Αυγούστου

Περιοδείες του Συνδυασμού του Κώστα Μουτζούρη

Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 16/05/2019 - 17:18

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου "Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε  η συνάντηση  των υποψηφίων του ανεξάρτητου συνδυασμού  ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  με υποψήφιο Περιφερειάρχη  Β.ΑΙΓΑΙΟΥ   Κώστα Μουτζούρη, στην περιοχή  Κοφινάς –Σίφι.

Το κλιμάκιο  συναντήθηκε με το ΔΣ του εκπολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής  και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση  για τα προβλήματα  της.

Κατ αρχάς ο  πρόεδρος  αναφέρθηκε στο μείζον θέμα  που αφορά  την  οικονομική ένταξη του κτηρίου του Λωβοκομείου  Χίου σε διάφορα προγράμματα  και την πανελλήνια ανάδειξη του, ως ιστορικό μνημείο  της περιοχής, που χρήζει της οικονομικής και τουριστικής συμπαράστασης όλων .

Το κλιμάκιο δεσμεύτηκε για την στήριξη  του έργου αμέσως μετά την  ολοκλήρωση των σχετικών μελετών από τον Δήμο Χίου , ενημέρωσε  για την πολιτική βούληση που υπάρχει  στην συνέχιση και ολοκλήρωση του. Η συζήτηση  επικεντρώθηκε και σε άλλα προβλήματα όπως  η  ολοκλήρωση του δρόμου  της Αγίας Ειρήνης, ο έγκαιρος καθαρισμός των ρεμάτων , η χρηματοδότηση  για την ολοκλήρωση του γηπέδου μπάσκετ και τένις  κλπ.

Οι υποψήφιοι  άκουσαν με προσοχή τα αιτήματα  των κατοίκων  και  δεσμεύτηκαν να υπάρξει η όσο το δυνατό καλύτερη επίλυση  των προβλημάτων μετά από συνεργασία των μελών  του συλλόγου και των κατοίκων της περιοχής. Την προηγούμενη ημέρα  μέλη του συνδυασμού επισκέφτηκαν την περιοχή του συνοικισμού  Βαρβασίου  όπου μοιράστηκε  έντυπο ενημερωτικό υλικό  για ενημέρωση των κατοίκων του.

Αύριο το απόγευμα, Παρασκευή  17 Μαΐου 2019, τα μέλη του  ανεξάρτητου Συνδυασμού ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Κώστα Μουτζούρη, θα επισκεφθούν τις περιοχές της πόλεως Χίου : Αγιος Ιάκωβος, Παναγία Βοήθεια ,Αγιος Θωμάς  Καλοπλύτου,Αγιος Ιωάννης Θεολόγος ,Χότζα και περιοχή στρατοπέδου ΓΚΙΑΛΑ.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης