Π.Λαμπρινούδης:"Μοναδικό μου μέλημα το καλό της Χίου"

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΙΝΑΛ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 03/07/2019 - 14:49

«Με το χέρι στην καρδιά καλώ όσους πιστεύουν σε μένα όλα αυτά τα χρόνια, να με στηρίξουν προκειμένου να  δουλέψουμε για την Χίο μας». Αυτό το μήνυμα έστειλε στους Χιώτες, λίγες μέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, ο υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ Πολύδωρος Λαμπρινούδης, συμπληρώνοντας ότι την έδρα στο ΚΙΝΑΛ από το ΣΥΡΙΖΑ την χωρίζουν 1000 ψήφοι.

Ο κ. Λαμπρινούδης σε συνέντευξη του στην ΑΛΗΘΕΙΑ  χαρακτήρισε παραμελημένο νησί την Χίο, καταλογίζοντας  πλήρη αποτυχία στην  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Το μόνο θετικό  που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το μεταφορικό ισοδύναμο, έργο που εμείς (ΠΑΣΟΚ) το είχαμε ξεκινήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ξεχωριστή ήταν η αναφορά του  Πολύδωρου Λαμπρινούδη στην διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού από το κυβερνών κόμμα, λέγοντας ότι «καταδίκασε τα νησιά μας», ξεκαθαρίζοντας ότι προτεραιότητα του θα είναι η καταγραφή και άμεση αναχώρηση προσφύγων και μεταναστών από την Χίο.

Στους δικούς του άξονες ανάπτυξης για τον τόπο ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στην προσέλκυση και δημιουργία επενδύσεων που με την σειρά τους θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για τους νέους, κρατώντας τους στον τόπο τους, ενώ η σωστή διαχείριση του κεφαλαίου «Τουρισμός» θα δώσει ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία της Χίου.

Η συνέντευξη του Πολύδωρου Λαμπρινούδη θα μεταδοθεί το απόγευμα της Τετάρτης στις 7.00.

proeklogiki_synenteyxi_polydoroy_lamprinoydi_ypops_kin_al

Σχετικά Άρθρα