Χίος, Δευτέρα 30 Μαρτίου

Στ. Κάρμαντζης: Νικητής αλλά προβληματισμένος

Δευ, 27/05/2019 - 00:44

Με καταμετρημένο το 50% των ψηφοδελτίων στον Δήμο Χίου, ο Σταμάτης Κάρμαντζης αναδεικνύεται πρώτος με ποσοστό που πλησιάζει το 30% και τους δύο δεύτερους Κ. Τριαντάφυλλο και Μ. Βουρνού να δίνουν μάχη στήθους αλλά με διαφορά τουλάχιστον 7 μονάδων από τον ίδιο.

Ετσι τουλάχιστον μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ο Σταμάτης Κάρμαντζης είναι μεν νικητής αλλά δεν ξέρει τον αντίπαλο του στον Β' γύρο.

Σε δήλωση του στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV ευχαρίστησε για το αποτέλεσμα αλλά δήλωσε προβληματισμένος για το αύριο.

Ζήτησα να μην υπάρξει Β' γύρος, είπε, για να έχω την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό δεν στάθηκε δυνατόν, είμαι νικητής, πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και την ερχόμενη Κυριακή αλλά το ζητούμενο είναι να νικήσει ο Χιώτης δημότης. Και θα κερδίσει μέσα από συναίνεση και σύνθεση, την οποία θα εγγυηθούμε με τη δουλειά και τη δράση μας, με ένα Δήμο ανοιχτό για όλους τους δημότες. 

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης