Χίος, Πέμπτη 4 Ιουνίου

Στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Δημητρη Παπαληό

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 03/07/2019 - 13:23

«Δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα Τσίπρα και τον στηρίζω», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαληός που χρησιμοποίησε «σκληρή» γλώσσα για τους επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ Γιώργο Παπανδρέου, Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώφη Γεννηματά.

Ο πρώην δήμαρχος και μέλος του ΠΑΣΟΚ  αναφέρθηκε με συγκεκριμένα παραδείγματα στην πολιτική των μνημονίων που όπως είπε, διέλυσε το σύστημα υγείας  αλλά και το κοινωνικό κράτος του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η κριτική του στην νυν πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά με τον Δημήτρη Παπαληό να χαρακτηρίζει «υστερική» την ρητορική της  και να τονίζει τόσο για την ίδια όσο και για τον Γιώργο Παπανδρέου ότι «κρίμα το όνομα που κουβαλάνε».

«Αυτό που μετράει για μένα είναι που μπορώ να συζητώ μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και αν δεν συμφωνώ 100% με όλα», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαλήος.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης