Χίος, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο»

Δευ, 15/04/2019 - 20:13

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης βρέθηκε χθες στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Χίου της Νέας Δημοκρατίας, σε άτυπη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, με σκοπό να δείξει την έμπρακτη στήριξή του ενόψει των περιφερειακών εκλογών.

Βασικός στόχος της συνάντησης ήταν η οργάνωση των προεκλογικών δράσεων και η ανάδειξη του μέχρι σήμερα επιτυχημένου έργου της Χριστιάνας Καλογήρου με σκοπό να την τιμήσουν οι πολίτες με την ψήφο τους για μία δεύτερη θητεία.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μηταράκης δήλωσε: "Για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στηρίζω σταθερά την υποψηφιότητα της νυν Περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου, η οποία έχει λάβει το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Έχει πίσω της μία επιτυχημένη θητεία στο τιμόνι της Περιφέρειας και είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες θα την τιμήσουν και με μία δεύτερη".

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης