Βελτίωση της καθημερινότητας θέλει ο Κώστας Βεργίνας

Τετ, 08/05/2019 - 19:56

Αφού υπηρέτησε για μια πενταετία ως περιφερειακός σύμβουλος την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, και μάλιστα από διακριτές θέσεις, ο Κώστας Βεργίνας βάζει πλώρη για το Δήμο Χίου. Έχοντας αποκτήσει ανάλογη εμπειρία και γνώση φιλοδοξεί να συνεισφέρει περισσότερο στα τοπικά πράγματα διεκδικώντας θέση δημοτικού συμβούλου με τη «Σύμπραξη Δημιουργίας» του υποψήφιου δήμαρχου Σταμάτη Κάρμαντζη.

   Η μαστίχα, η ναυτιλία και ο τουρισμός (επιλεκτικός) είναι τα τρία πλεονεκτήματα από τα οποία μπορεί να επωφεληθεί το νησί, όπως τονίζει σε συνέντευξή του που θα μεταδοθεί στις 8.20 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.

   Ο Κώστας Βεργίνας, δικηγόρος στο επάγγελμα, πιστεύει ότι μπορούν και πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στο κέντρο της πόλης με μικρότερη κίνηση οχημάτων ενώ στόχος του ίδιου και του συνδυασμού είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη.

   Σύμφωνα με τον ίδιο, οι νέοι από όπου και αν προέρχονται έχουν φρέσκιες ιδέες ενώ θεωρεί θετικό τη συμμετοχή πολλών συνδυασμών στην εκλογική διαδικασία. Επίσης, όπως λέει, ευχής έργο θα ήταν να αναδειχτεί νικήτρια η «Σύμπραξη Δημιουργίας» από την πρώτη Κυριακή και διαπιστώνει ότι ο Κάρμαντζης είναι ρομαντικός και παθιασμένος με ό, τι κάνει. 

Σχετικά Άρθρα