Απαντά το ΠΑΣΟΚ στο Ν. Μηταράκη

Ανταπάντηση του πρώην υπουργού
Τετ, 31/05/2023 - 11:24

Η χθεσινή ομολογουμένως ιδιαίτερα προσεκτική αναφορά Ανδρουλάκη στην ομιλία του από τη Χίο στο ζήτημα του προσφυγικού - δεν έγινε σ'αυτήν αναφορά στη λειτουργία νέας δομής-  ήταν αντικείμενο σχολιασμού από το βουλευτή της Ν.Δ. και τέως υπουργό Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη, με αποτέλεσμα σήμερα να προκληθεί απάντηση από το ΠΑΣΟΚ τοπικά, το οποίο αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα παρακάτω:

"Ως Νομαρχιακή επιτροπή Χίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες συντοπίτες μας που ήρθαν χθες στην συγκέντρωση-ομιλία του προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη, άκουσαν και στηρίζουν την προσπάθεια μας στην επανέναρξη του αγώνα για την μεγάλη εκλογική μάχη της 25ης Ιούνη, για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ!!!

Όσον αφορά την χθεσινή απέλπιδα προσπάθεια - δήλωση του κ. Μηταράκη:

Ο κύριος υπουργός από την Αθήνα όπου κατοικεί, πανικοβλήθηκε από τη χτεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση των δημοκρατικών ανθρώπων της Χίου και την αποδοχή του προγραμματικού λόγου του προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη. Έσπευσε λοιπόν, κουντρουβαλώντας σχεδόν, και πριν καν τελειώσει η ομιλία, να τοποθετηθεί με γνώμονα τα εμμονικά όνειρά του. Τον ενημερώνουμε λοιπόν, έστω και για πολλοστή φορά, ώστε να μην θρέφει αυταπάτες:

Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το νησί μας απόθηκη ψύχων, όπως δήλωσε απερίφραστα χτες ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη Χίο, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε κατά της υπερδομής".

Σ΄αυτή την ανκοίνωση ο πρώην υπουργός απάντησε ως εξής: 

"Απάντησα εμπεριστατωμένα στην ομιλία Ανδρουλάκη και ανέδειξα τα ευχολόγια και τις γενικότητες. Την επόμενη, το τοπικό ΠΑΣΟΚ, με τις συνήθεις προσωπικές επιθέσεις και με φαμφάρα προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αλλού να ψάξει για πανικό."

Σχετικά Άρθρα