Γιατί και στις εκλογές η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι μία

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 17/05/2023 - 06:07

Έχει γίνει παράδοση πλέον η μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων στην ΑΛΗΘΕΙΑ που ολοκλήρωσε την προεκλογική εκστρατεία με σειρά συζητήσεων και εμφανίσεων των υποψηφίων βουλευτών.

Φέτος θα έχουν βέβαια την ιδιαιτερότητα ότι θα παραδίδονται άμεσα από τους δικαστικούς αντιπροσώπους στο υπουργείο Εσωτερικών και η μετάδοση θα γίνεται μέσω αυτού, πράγμα που ευνοεί την ταχύτητα εκδόσεως επί μέρους και τελικού αποτελέσματος.

Και αυτή τη φορά η ΑΛΗΘΕΙΑ  σε συνεργασία με το επιστημονικό δυναμικό της Truth Web Media, με επικεφαλής τον μηχανικό υπολογιστών Θανάση Φρυδά, θα μεταδώσει τα αποτελέσματα με τη χρήση καρτών, γραφημάτων, συγκριτικών πινάκων ενώ αυτά θα σχολιάζονται από το δημοσιογραφικό επιτελείο των μέσως της "Αλήθειας" μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους και τον τοπικό μας… «εκλογολόγο» Σωτήρη Παραδείση, ενώ θα υπάρχουν απευθείας συνδέσεις με την Περιφερειακή Ενότητα και τα επιτελεία των κομμάτων.

Το σχετικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, που θα αρχίσει σε απ’ ευθείας μετάδοση στις 6.00 μ.μ. και θα τελειώσει με την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων, θα αναμεταδίδεται από το Ράδιο "Αλήθεια" αλλά και στο alithia.gr.

Τέλος, τη Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023, η εφημερίδα Η ΑΛΗΘΕΙΑ  θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα του νομού Χίου ανά εκλογικό τμήμα.

ekloges_stin_alitheia_-_live_apo_tis_1800

Σχετικά Άρθρα