Με Καμίνη και... μεταναστευτικό η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΚΕΒ
Παρ, 12/05/2023 - 14:55

Το μεταναστευτικό και η διαχείρισή του είναι στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ, απόδειξη γι' αυτό και το γεγονός ότι η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Χίου, κλείνοντας την προεκλογική εκστρατεία, καλεί σε Πολιτική Συζήτηση με θέμα: Εγκατάσταση Υπερδομών στα σύνορα. «Εθνική Ανάγκη» η Ανατροπή τους, που θα γίνει την Τετάρτη 17 Μάη 2023, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της ΠΕΚΕΒ στον Βροντάδο.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο τέως βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής Γιώργος Καμίνης και ο Νομικός και Τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Βασίλης Χρονόπουλος.

Στην εκδήλωση θα τοποθετηθούν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Χίο, Κριμιζής Χριστόφορος, Λεωνή - Κωνσταντουλάκη Μαρία, Λύκου Λίτσα, Μιχαηλίδης Σταύρος. Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου Ανθίππη Ζαννάρα.

"Η διάθεση για συζήτηση και επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας αποτυπώνει το βασικό στίγμα των δεσμεύσεών μας. Η παρουσία σας στις 17 του Μάη είναι τιμή για εμάς!", καταλήγει στο κάλεσμά της η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Χίου.

Σχετικά Άρθρα