Μηταράκης: Η κυβέρνηση της ΝΔ στήριξε τους εργαζομένους

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΕΜΧ, ΣΕ ΣΚΆΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ
Πέμ, 18/05/2023 - 15:02

Επίσκεψη στο εργοστάσιο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου πραγματοποίησε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και υποψήφιος βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότης Μηταράκης.

Ο κ. Μηταράκης μίλησε στους εργαζόμενους του εργοστασίου παρουσιάζοντας την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την περαιτέρω ανάπτυξη της οικονομίας. Όπως είπε, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτή που φάνηκε πιστή στις δεσμεύσεις της αυξάνοντας τα εισοδήματα των πολιτών και μειώνοντας φόρους στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τους εργαζομένους.

Στη συνέχεια, ο κ. Μηταράκης επισκέφθηκε το σκάφος Π.Α.Θ./Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. 060 «Φούρνοι», όπου παρουσία και του Κεντρικού Λιμενάρχη Χίου, κ. Παντελεήμονα Βατούση ευχαρίστησε τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για τη φύλαξη και την προστασία των θαλάσσιων συνόρων της χώρας μας, προσφέροντας εις ένδειξη ευγνωμοσύνης μια τιμητική πλακέτα στον κυβερνήτη και το πλήρωμα του σκάφους. Στη συνέχεια, ο κ. Μηταράκης τιμήθηκε με το θυρεό του σκάφους από τον κυβερνήτη, κ. Σπυρίδωνα Ζουλίνο. Όπως σημείωσε, μεταξύ άλλων, η ενίσχυση με τα νέα σκάφη που χρηματοδοτήθηκαν από τα Ευρωπαϊκά ταμεία Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων, αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Λίγο αργότερα, πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΙΚΑ, όπου συνομίλησε με τους υπαλλήλους. Όπως τόνισε, η τεχνολογική αναβάθμιση που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με την πλατφόρμα gov.gr όχι μόνο διευκόλυνε τις εργασιακές συνθήκες, αλλά επιτάχυνε και τις διαδικασίες εξυπηρέτησης των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα