Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ για το Νομό Χίου

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 11/04/2023 - 15:29

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για το νομό Χίου των εθνικών εκλογών.

Αγγελική Βλάττα, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Μάριος Νεαμονιτάκης και Σέβη Πειραντάκου θα διεκδικήσουν την ψήφο των χιωτών την 21η Μαΐου.

Όλοι οι υποψήφιοι έκαναν λόγο για ένα πολιτικό αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - Μητσοτάκη, υποστήριξαν ότι όλα τα μεγάλα έργα στο νησί έχουν την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάλεσαν τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να δώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ την νίκη.

Στην ανεργία των νέων, την ακρίβεια και τα προβλήματα που αυτή δημιουργεί στην καθημερινότητα των πολιτών αναφέρθηκε η Αγγελική Βλάττα.

Ο νυν βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στο κοινοβουλευτικό του έργο, με ιδιαίτερη αναφορά στο μεταφορικό ισοδύναμο, ενώ χαρακτήρισε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ως «τη χειρότερη κυβέρνηση από την μεταπολίτευση».

Ο Μάριος Νεαμονιτάκης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε μια σειρά μέτρων υποβάθμισης του πολιτισμού στην Ελλάδα με παράδειγμα τους ηθοποιούς αλλά και άλλους καλλιτέχνες, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στην παραμέληση, όπως είπε, των αρχαιολογικών χώρων.

Η Σέβη Πειραντάκου, δικηγόρος στο επάγγελμα, αναφέρθηκε στο σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ για δημοκρατία και δικαιοσύνη παντού, τονίζοντας ότι και οι δύο αυτές έννοιες δέχθηκαν το τεράστιο πλήγμα από την κυβέρνηση της Ν.Δ.

to_psifodeltio_toy_syrizaps_gia_to_nomo_hioy

Σχετικά Άρθρα